Den första maj 2013 eller, om man så vill, en helt perfekt dag.

Idag har varit en sådan underbart bra dag (även om jag inte ens ägnade hälften så mycket tid som jag borde ha gjort till mina läxor (här skulle #yolo passa bra eftersom det är så himla yolo, MEN, jag är alldeles för cool för sådana uttryck, så det så! (Parentes inom parantesen som nu blev trippelparantes #confusing #inception #yolo (hehe))))

Även om jag, som sagt, bara hunnit med att läsa ut The Help (LÄS DEN!) och sedan skriva en sida om denna SAMT konstatera att detta fysikprov kanske faktiskt inte verkar vara så hemskt som jag befarar, har jag även spenderat kvalitetstid med vänner. Efter lite diskuterande kom Emelie, Simon och Niklas faktiskt hit, till lilla mig, och vi köpte fika och åkte ner och satte oss på stranden vid Fulvik (mot sitt namn är det faktiskt jättefint dör) och hade det allmänt mysigt. Efter detta åkte vi hem till mig, spelade spel och umgicks. Och jag mådde bara så bra av detta. Tänk vad vänner kan göra mycket.

Så, vad har jag mer gjort sedan jag kom hem från islandet (förlåt, den där sista resdagen kommer nog inte dyka upp MEN den var ungefär lika rolig som en resdag brukar vara)? Jo, jag har tagit det lugnt, pluggat, FÅTT JOBB och klippt mig. Så numera är jag alltså en semestervikarie inom hemtjänsten med ungefär 15 cm mindre- och några nyanser blondare hår. Jag känner mig fräsch och oerhört redo för sommaren, herregud! Jag tar faktiskt studenten om 42 dagar!

Dessutom kan jag inte låta bli att tänka på var jag kommer att vara om ett halvår, eller att jag kommer att spendera dagar i Fulvik i sommar. Åh, svenska sommar, vad du är välkommen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0