jag är världens elakaste person.

och jag skojar inte, önskar att jag kunde göra de senaste fem timmarna ogjorda. Dessutom är jag orolig, sjukt orolig. jag hatar mig själv, borde nog dö.

hemma.

nu är jag hemma, jag är jättetrött. jag får blogga senare.

inte för att jag bloggat så mycket...

men nu kommer det stå helt stilla i en vecka för... IMORGON ÅKER JAG TILL LONDON!<3

london!

Jag har börjat tagga inför London om.. 5 dagar! Det ska bli sjukt kul, och det kommer bli mer än fantastiskt. Men ärligt talat så är det det enda att se fram emot just nu. Om man inte räknar med det fantastiska nio timmars pass jag har imorgon. 7-16. Jag hoppar upp och ner av glädjen över att behöva gå upp vid 6.. men godnatt!

nattuggla.

Sitter och ugglar (hohoohoho). Okej, nej det är inte bra att skriva blogginlägg på kvällen, humorn är alldeles för dålig för det. Men jag är helt enkelt inte trött, och känner även att jag faktiskt kan sitta uppe eftersom jag inte börjar förrän 14.00 imorgon. Dessutom kan jag inte slötitta på tv för vårt abonemang har slutat gälla, fan. Vad ska jag göra sista veckan? Jag. Vill. Inte. Flytta. Åh, hatar detta. Men okej, that's life. Godnatt.

fina ni!

Kan inte fatta att ni fortfarande tittar in när aktivitetsnivån på den här bloggen ligger på noll. Sol, bad vänner och annat underbart tar upp allt för mycket tid, och dessutom försöker jag njuta av huset det sista. Men idag har jag tid att skriva lite.. för idag är jag sjuk, fick åka hem från jobbet. Åh, skit. Men eftersom fina Jennifer hoppade in för mig idag så tänkte jag höra om hon vill att jag ska ta hennes söndagspass nästa vecka, det är det minsta jag kan göra. Ikväll blir det, om jag orkar, att sjunga på Hamnkrogen i Sandvik. Hur det kommer sig är en komplicerad men ganska kort historia och det ska hur som helst blir trevligt (om det nu blir av, vilket jag hoppas) Jo, just det. Jag har inga lediga dagar nästa vecka, så ursäkta alla som jag ska träffa ..

RSS 2.0