känslan av att tillhöra

ibland känner man sig sådär fruktansvärt lycklig, som om ingenting skulle kunna förstöra den där absoluta lyckan. Senast jag kände den var i somras, jag satt på en pir omringad av människor som jag vet tycker om mig och som jag också älskar sådär väldigt mycket. För att de accepterar mig för den jag är, för att de lyser upp min vardag och för att det är så underbara. Jag kände absolut lycka. Det var sommar, det var vänner, det var en strand och det var varmt. Lycka. Absolut lycka, ja det var vad jag kände.


och lite så är det med det här klippet. Jag slår vad om att de i det här ögonblicket känner sig lyckliga.

...

Det handlar inte om att hitta den man vill gå till sängs med,
utan att hitta den man vill vakna upp med.
Det handlar heller inte om vem man vill leva livet tillsammans med,
utan att hitta den man inte vill leva utan

Jag tror att jag är lite kärlekskrank.
Tumblr_lwymw8shua1qi1c55o1_500_large

mysdag!

idag blir det ytterliggare en sån där fin dag, en sån där dag då man inte behöver tänka på skola och läxor utan bara göra precis det man vill. Idag ska jag träffa fyra väldigt fina människor och göra en massa roligheter. Puss på det så ses vi imorgon.
..

lediga dagar.

bloggandet går neråt och mina aktiviteter går.. nja, inte uppåt men kanske åt ett annat håll. Så därför så kommer det nog vara lite sämre uppdatering här bara för att jag gör allt annat jag vill göra. Idag ska jag in till kalmar och träffa fina Anna, det ska bli riktigt mysigt. Bara för att jag inte träffat henne sen sommaren, fint.
Tumblr_lw19vam6eu1qfdjvro1_500_large

rumour has it.

glee.
Jag kommer nog aldrig komma ifrån att det är ett av de bästa program jag vet. Och vad jag allra helst vill? Jo det är att ersätta någon av skådespelarna, allra helst Naya Rivera bara för att hon sjunger så himla bra och är så himla snygg och har en sådan där väldigt häftig attityd. Åh, härliga drömmar. Kan någon lägga en huvudroll i en musikal under min julgran skulle jag bli väldigt glad. Fram tills dess njuter jag av två av mina favoritlåtar just nu, allra helst i en mash-up av glee;

jullov.

nu är det äntligen jullov! två veckor av ingenting. hur skönt? jätte. Så jag inleder jullovet med fika tillsammans med fint folk, julmusik, stjärnor, kör och annat trevligt.

jullov.

trött, trött, trött, trött är någonting som skulle underskatta vad jag är just nu. Jag längtar till imorgon eftermiddag, då har jag äntligen jullov och det ska bli sådär riktigt jätte fantastiskt. Jullov. Fint ord.

Annars har jag ätit första julbordet på lite dryga två år idag, det kändes bra. Och sedan har jag slagit in julklapparna, eller att ha slagit in är väl fel bemärkning. Har rättare sagt lagt dem i bruna fina papperspåsar med rött prickigt silkespapper och ett rött prikcigt band. Jag är nöjd. Och sedan drömmer jag om en vit jul också.

Tumblr_lvkm2rd1gf1qc4q9io1_500_large

breaking dawn

Idag ska jag äntligen (jag har längtat) få se Baking dwn och det med ingen mindre än min man, Sara. Det kommer bli fint. Annars har jag läst ut andra boken i trilogin om hungerspelen, ska försöka få tag på den tredje idag om det går. De är bra, de är lättlästa och ja, jag blir lite fascinerad. Men nog om det; om mindre än en vecka är det julafton. Hur konstigt? Jätte.

Todotwilightsaga_bd35-700x473_large
brev från Carlisle till Aro, Caius och Marcus.

en dag;

idag har varit en riktig trött dag. en sån där dag ni vet när det enda man kan tänka på är sängen? och att det är jullov snart så klart. idag har jag annars lyssnat på en jättebra föreläsning, väldigt inspirerande. Såpass att jag, som aldrig vill starta företag och alltid är förnuftig och tänker att musiken inte är att satsa på, ändrade mig lite. Kanske är de där drömmarna möjliga?
Annars då? Ja annars sjunger jag i kören, tänker på julen, drömmer om sommaren och har en kompis som tatuerat sig. Åh, vill också och jag ska. Hittade en väldigt fin tatuering som inspiration.. På något sätt vill jag väldigt gärna kombinera den med "Lights will guide you home".. Funderar på att placera den på insidan av handleden, men fåglar som droppar ut på något sätt.. Men mest av allt blir jag inspirerad av detta;
..
bara för att det är så himla fint.

två små biljetter!!

Genomgång av dagen:
Klockan 09.45: Febrilt uppdaterande av sidan. Väser att det måste vara något fel på sidan, inte en enda biljett finns kvar!
Klockan 11.45-12.15 Springer runt på stan. VAR kan jag köpa biljetter?

Klockan 12.30 Alla biljetter är SLUT. Slut, slut, slut, finns inte en enda. Blir arg.

Klockan 12.50 Men för i *#"¤* *ringer till kundservice* "Tyvärr har vi bara en biljett kvar, de kommer in sådana som de inte betalar men det är svårt att få tag i biljetter..." "Jaha, okej. (blir arg som en liten bålgeting)" ska precis lägga på. "Vänta! Det kom precis in en till här, det är bara ståplatser men vill du ha dessa?" "JA, JA, JA , JA!!" Problem med betalningen.. Mamma svarar inte, jag dör lite. Tjejen är jättrevlig och håller biljetterna. MAMMA SVARAR! Kom igen nu, gå igenom! "Köpet gick precis igenom! Ha det så jätteroligt nu!" "TACK!"
älskade, älskade coldplay! ska jag få se er igen?!

coldplay

Tumblr_lw3achqgph1qepehlo1_500_large
idag ska jag köpa biljetter till Emilie och mig!

ett utvecklingssamtal.

det gick helt okej, lite bättre i vissa, lite sämre i andra. Vi kan genomfatta det som  att jag pendlar mellan VG och MVG i de flesta, vissa ligger jag dock på mvg i, så det är ju fint.

nu blir det lite sånt här;

men innan det blir det blir det mest lite "ni andra ska hålla er borta från vägarna" tid. Ja jag har körlektion. Fint.
..
lite fint umgänge med vänner då.

varje flickas högsta önskan

någon gång i framtiden skulle jag också vilja uppleva det här.

..

Lite kärlek, lite omtanke, lite äkta känsla.

Härifrån är bilden.

äpple glögg.

Alltså, jag skulle skriva rubriken. Fick det till äplle. Var tvungen att googla för att hitta den rätta stavningen. min hjärnförmåga är på topp. I skolan läser vi Kafka, och jag var Lucia i lucialegenden igår, inte särskilt ansträngande även om jag tydligen gick väldigt långsamt och fint. Ja, så var det med det. Annars kämpar vi nu på, jag mår bra. Väldigt få saker kvar i skolan faktiskt;
- Läsa ut Förvandlingen av F. Kafka och plocka ut lämpliga citat samt argument inför ett svenska seminarium.
- Fysikprov om Optik, sedan är kursen slut! *Glädjeskutt* (Bortser från att Fysik B med sina 150p kommer sedan...)
- Historiaredovisning. Det kommer gå åt skogen, men det gillar vi.
- Inlämning i kemin om fria radikaler, finfint. Vi har trots allt kommit en bit.
RSS 2.0