uppmärksamhetskrävande bitch.

Åh, förlåt för värsta hemska rubriken. Men känner mig så. Ja. f u l. Skulle det nog ganska enkelt kunna beskrivas som, hallå. Jag vill också leva ett Kenza liv! Eller iaf vara lite söt sådär som mina kompisar är. Fan vad jag är jobbig, fan vad jag är uppmärksamhetskrävande. Tack hej, nu ska jag publicera det här inlägget..

dagens låttext;

Something has changed within me 
Something is not the same
I'm through with playing by the rules
Of someone else's game
Too late for second-guessing
Too late to go back to sleep
It's time to trust my instincts
Close my eyes: and leap!
~Defying Gravity, Wicked The Musical

på en liten, liten skola, med en hemsk, hemsk debattartikel.

Jag har tråkigt, och det är inte att komma med en överdrift. Åh andra sidan är det skönare att bara sitta här än att faktiskt göra något vettigt på en lektion, som att ja. Jobba. (Jag jobbar faktiskt, har skrivit nästan en halv A4 på min debattartikel och gjort grunden på en powerpoint redovisning, så lite stolt är jag allt..) Efter att ha haft en hemsk kemilektion sen ska jag dock mysa på stan med Emmi. Det ska bli trevligt, väldigt trevligt. Och ja, sedan är det bara en dag kvar innan jag kommer kunna dö lite i helgen. Gud så trevligt, väldigt mysigt. Men so long people!

dagens låttext;

jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu
~Om du lämnade mig nu, Lars Winnerbäck f. Miss Li

åh dagen har varit fin.

Sjukt vad mycket bra dagar jag har haft på sistone. Vårkänslor? Bättre blodsocker? Roliga människor? Ja, inte vet jag vad det beror på men jag säger inte nej! Haha, ja gud. Idag har jag hängt på chatroulette, och hittat en snygg dansk. Det var roligt, han är numera min och Louises vän på facebook. Vi ska stalka honom, och så. Han var söt, väldigt söt. Men det är fint. Väldigt fint. Nu känner jag mig larvig, men hallå. Jag är tjej, av kvinnligt kön. Då är det okej att larva sig över snygga killar och att skratta ihjäl sig åt en 60-årig gubbe som försöker prata tyska med en på chatroulette. Men nu blir det allt halv åtta hos mig, och så får vi se hur bloggningen blir efter det!

dagens påhitt.

Idag har jag;
- sumpat ett kemiprov
- umgåtts väldigt mycket med louise i skolan
- haft badminton och faktiskt varit helt okej på det
- umgåtts med jonathan efter skolan
- vi lånade om böcker och så tvingade jag iväg honom till bikbok
- på bikbok köpte jag tre koftor, de kanske ska visas upp i bloggen..
- sedan dumpade jag jonathan på stationen och hämtade upp ett födelsedagsbarn vid namn Maria
- vi fikade födelsedagsfika på ben&jerrys. Mumms!
- sedan shopade vi lite och jag köpte två baslinnen...
- sedan spenderade vi tid hemma hos mig. mysigt!
- sedan lagade jag pajdeg och paj och fina kompisen åkte hem.
Summa sumarum; En rätt så bra dag.

dagens låttext;

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
He ate a slice of wonder bread and went right back to bed
And history books forgot about us and the bible didn't mention us
And the bible didn't mention us, not even once
~Samson - Regina Spektor

lite bilder från dagen (tack fina louise!)

Haha trots att det är måndag kan jag inte säga annat än awesome dag! Först retorik, inget jobbande alls. Mera ja, hej vi dör av skratt mdan vi larvar oss och taggar hela klassen på bilder på facebook. In och käka lunch på Subway, shoppa med Hans som var lagom nöjd och glad över det och sedan en snabb mattelektion innan jag och Freija drog hem till henne och pluggade Kemi, var på ett pass hos hennes mamma, handlade mat och hade det allmänt mysigt. Bjuder på bilder från dagen med hjälp av finfina Louise!

..
..
Haha lovely. Överst Hans på BikBok, provandes ett par fantastiska glasögon. Underst; allas (min) kära nalle Bruno. Han är som en liten maskot, och en mobil Och en miniräknare. Och en bok kan återfinnas i bakgrunden ...

miljödebattsartikel (och tal)

Retorik.. Ja, men den spenderas med facebook, blogg och diskuterande med en väldigt fin Louise vid min sida. Ska försöka skriva på min miljödebattsartikel som jag även får använda som argumenterande tal i retoriken. Två flugor i en smäll som man så fint brukar säga! Seger, victory haha. Men, nu ska jag väl jobba också. (=Försöka) och läsa bloggar.. Och jobba, ja just det ja. Så var det.

godnatt.

Jag är som trötter i de sju dvärgarna och tänkte därför tönta mig med Gossip Girl ett tag innan jag somnar, kram på er så taggar vi ytterliggare en vecka och tänker på påsklovet!

låtskrivande..

skrev just en text, en väldigt extremt personlig text. Är faktiskt riktigt nöjd för att vara "första utkastet" problemet är att den är just så personlig, den är.. Skriven direkt till en person. Och problemet är att låten kanske är ganska så ja, ledsam. Men, det är nog en av de bästa jag skrivit. Just därför att den är så personlig och att jag kan relatera till den så mycket.. Har dock ingen bra melodi till den ännu, känns som att melodin hela tiden "glider undan".. Som att jag ahr en bra och sedan inser jag hur monoton den är och så ja, men hur är låten då? Tänk er lite.. Ja, modern trubadur. Typ Winnerbäck. (Gud vad hemskt, jag tycker egentligen inte ens om honom..) Men det var så låten blev. Kanske publicerar texten sen, men bara kanske. Och det beror på att texten är extremt personlig..

dagens låttext;

Igår var jag högst upp. Imorgon är jag nedanför
Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd
Jag vill känna mer, Se mer än jag ser. Något kommer brännas ned
En miljon på banken men ingenting att leva för
~ Gryningspyromanen, Daniel Adams-Ray

pianospelande..

Spelade just piano, dee är något som är så rogivande med det.. Önskar att jag kunde spela bättre dock, läsa noterna och sedan bara kunna spela. Just nu blir det mycket tragglande med låtar första gången om de inte är väldigt basic. Fick köra idag igen förresten! Väldigt roligt, inget skrikande direkt heller den här gången.. Och! Körande i 60 km/h. Tyckte det var starkt jobbat, fast ja. Jag kände ju inte direkt att jag var så uppmärksam på något i den farten, men fint iaf. Det är kul att köra, riktigt roligt haha. Inga motorstopp idag heller, åh andra sidan körde jag ju bara hem men ändå.

a drop in the ocean a change in the weather I was praying that you and me might end up together.

It's like wishing for rain as I stand in the desert...
Så fin, så fin. Men har ni lyssnat på texten? Den, ja. Kändes så relevant (känns relevant?) för mig.. Hur kommer det sig att man alltid har låtar som man kan relatera till? Haha jo, det måste ju bero på att människor har genomlidit precis det som du genomlider just nu. Egentligen är det rätt fascinerande, att vi är så lika varandra och känner nästan samma sak. Och ändå är vi så ensamma, så fruktansvärt ensamma. Det är inte lätt att ha känslor, men lite tröst ger det väl att många genomlidit exakt samma sak som dig innan. Och för de flesta har det faktiskt slutat rätt okej, jag menar. De flesta säger ju att "de är nöjda med livet och inte ångrar någonting förutom det de inte gjorde". Så därför ska man väl passa på att leva, leva och njuta.
Det här säger jag, och det låter så förnumstigt. Och sedan så inser man att, det är extremt svårt att faktiskt acceptera det där. Varför ska det vara det egentligen? Jo just det ja, det var ju det där med att vara människa ...

...

So tonight I’m gonna find a way to make it without you
Tonight I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold on to the times that we had
Tonight I’m gonna find a way to make it without you
~Alicia Keys, Try Sleeping with a Broken Heart

RSS 2.0