Freija är en väldigt fin människa.

Efter att jag och mamma kommer hem ser vi en vante på golvet, hmm. Konstigt, känner dessutom igen vanten. åh gud, lyckades jag få emd mig den från CIS? Kommer ihåg att jag tittade efter om min mobil låg under dessa vanter. Åh nej, åh nej. Stackars människa nu har jag gått och snott någons vante med!
Mamma plockar upp vanten "det ligger någonting i den.." och ut kommer min mobil, som varit borta. Underbara freija hade kommit förbi med den!! Åh, fantastiska människa. hur kan jag vara värd att ha den här sortens människor i min närvaro? Du är underbar!! Och dessutom i din vante, kan bara tänka vad du måste ha frysit i det här vädret. T A C K! Kan inte säga det nog många gånger..!!

restaurangbesök med mammi min!

Ja, min mamma hade en liten överraskning hon. Hon orkade inte laga middag så hon tyckte att vi kunde gå ut och äta! Så när hon kommer hem (vilket hon nog gör strax) blir det restaurangbesök, mysmys!

stora tjocka flingor..

Det snöar väldigt vacker snö ute, ja. Riktigt stora snöflingor.. Kan inte låta bli att tycka att de är lite vackra.. Fast helst hade jag ju suttit kvar här inne med varmt te och en bok, fast så blir det inte. Men nu ska jag nog börja göra mig iordning för att pallra mig tillbaka till skolan igen.

Godmorgonen världen (ja, godmorgonen, aldrig hört det förut?)

Så det så. Men eftersom mattelektionen börjar typ nu så får jag nog lägga ner här ett tag..

klippning..

klippte mig idag. Det låter roligare än vad det är, tycker alldeles för mycket om mitt blonda hår för att klippa av det. Därför blev det bara topparna och luggen, haha. Så kul är jag. Mycket mer vettigt har jag faktiskt inte att säga just nu.

har ju totalt glömt att visa er..

det här vad var jag åstadkom på CD-omslagsuppgiften!

.

"Analys av reklambild"

Foto A är bra, tralala. Eller nej. Känenr mig hyfsat uttråkad här, menmen. Se positivt! Bara.. Herregud haha, 2 lektioner till efter denna. Sedan befinner jag mig i USA. U N D E R B A R T! Fick dessutom världens gulligaste meddelande från Faith idag på facebook, jag saknar henne.

Konserten igår var otrolig. Helt fantastisk. Var så himla kul att få sjunga, fast det var nog inte det bästa vi har gjort, men ändå. Känslan av att tillhöra en såpass stor kör, som låter så bra, var fantastisk. Mamam filmade oss lite grand med sin kamera, men klippan kommer inte kunna komma ut förrän på lördag eftersom det är just mammas kamera.

Annars kan jag ju ta och dränka mig i sjön, hahaha. Fick tillbaka mitt fotoprov, vi ska inte ens prata om slutresultatet. Menmen, fick även tillbaka min broschyr med ett detso bättre omdöme "...Din broschyr skulle mycket väl kunna vara gjord av en professionell reklambyrå. Snyggt jobbat!" Ja, lite stolt blir man ju faktiskt.

För övrigt var ju jag, ja jag, försenad imorse med 5 minuter. Men kan ju alltid anklaga snön och traffiken. Vi åkte ifrån Norra Öland. Ja, och vi var precis efter 106 så hade inte kommit tidigare om jag åkt buss, så det så!

Menmen, ska väl försöka engagera mig i det jag egentligen ska göra nu...

"Hallelujah"

Sitter och övar inför adventskonserten idag, gud så kul det ska bli! Sitter även och tittar igenom programet med Vox Beata inför våren, riktigt roligt! Åh, vad jag är glad över denna kör!

Men som sagt, 15:30 blir det övning i domkyrkan idag. Ska bli roligt, vi får väl se hur det blir. Men är 99,5% säker på att det kommer bli fruktansvärt bra. Haha.

Nu har jag faktiskt inte så mycket emr vettigt att säga såhär på morgonen eftersom mina dagar startar typ nu.

lussbullsbak...

äntligen klar emd alla pepparkakor och lussebullar. Gud ja, man lyckas alltid glömma hur lång tid det tar och hur jobbigt det är varje år, men nu har jag iaf en massa pepparkakor och lussebullar att dela med mig av. Om ni vill ha pepparkakor är det alltså bara att knacka på, har gjort löjligt många. Och det krävdes 5 burkar för att få ner alla.. (Okej 4½ den sista burken är rätt liten). Men ändå, så är det. Nu tänkte jag öva stämma inför imorgon och photoshopa lite, tjoho!

åh, skaparlust!

Fick ett väldigt sug av att sätta mig och redigera bilder just nu. Men det får nog vänta en stund, för nu väntas lussebullsbak! Ska även ta och trycka ut lite pepparkakor ur degen jag gjorde igårkväll (Smart jag kom på vid halv elva att jag skulle ha gjort en pepparkaksdeg, det var bara att sätta igång haha). Ja, för i den här familjen är det jag som bakar, inte min mamma haha.

freagsmys med familjen!

Längtat efter familjen faktiskt (ja, jag och min familj är liten. Men vadå då, det är min familj ändå!) så nu ska vi ha lite fredagsmys såhär på fredags kvällen.. Är idolfinalen ikväll förresten? (Jag vet, dålig koll. Tycker dock att idol går utför) om det är finalen känner man sig ju lite tvingad att titta faktiskt.. Kommer ihåg när vi blev erbjudna att åka på genrepet förra året, så skoj! Bilder från detta;
.

.

Kan ju ta och lägga ut en liten film när Erik Grönwall sjunger imorgon..
Om det är något han ska ha cred för så är det ju iaf rösten!

Äntligen hemma!

Åh så skönt, befinner mig i huset på öland. En underbar känsla, man saknar det efter 3 veckor! Kan även glädja er med att jag hittat noter på båda låtarna jag pratade om.. Men den andra håller jag fortfarande hemlig. Så nu ska det övas här först ska jag bara skriva ut dem. Sedan ska jag sätta mig ett bra tag vid pianot. Jag älskar mitt piano.

Förresten.. Mina djur är bland det sötaste som finns, kan inte fatta att jag inte sett dem på 3 veckor...

jag saknar...

 - förra året.
 - att ha någon vid min sida hela tiden.
 - att vara kvar i en värld där allt var tryggt, just nu känns världen mera grå med en känsla av att så fort jag vänder ryggen till snackas det.
 - känslan av att kunna bryta ut i ett skratt av saker som hände för flera år sedan, och att alla vet vad det är.
 - att bo på ett ställe.

det här och så mycket mer saknar jag, saknar eftersom jag känner att jag inte riktigt platsar in i världen just nu. Det finns inte riktigt någon given plats för mig. Undrar när jag ska hitta någon vid min sida, eller någon att vara riktigt nära igen. Kanske måste jag vänta hela mitt liv, men förhoppningsvis räcker det nog med att jag överlever de här åren... Det är inte det att jag hatar mitt liv just nu, verkligen inte. Jag har bara blivit besviken eftersom det är långt ifrån det jag hoppades att det skulle vara... Åh, nu saknar jag mitt piano. (Lite random ingivelse sådär..)

Såhär skulle jag vilja kunna spela, fantastiskt pianospel fantastisk låt. Det ska jag göra i helgen, se filmen där den här låten är huvudlåt.

Så vacker. Blir helt tagen, musik är mitt liv. Skulle aldrig överleva utan den, precis som du kanske aldrig skulle överleva utan att få måla, eller läsa. Jag skulle aldrig överlva utan att få lyssna på vacker musik, sjunga vacker musik själv eller i en underbar kör eller spela piano och gitarr. Jag ska leta upp noterna på den här, så ska jag allt försöka lära mig spela den. Sedan ska jag visa mig på styva linan, och visa vad jag kan. Men det kommer krävas övning, för jag är inte särskilt duktig...

Men snart ska jag börja göra mig iordning. Bussen går om 2 timmar och det ska bli så fruktansvärt skönt att komma hem igen, efter att inte ha varit hemma på tre veckor.

Har även ett annat fantastiskt instrumental klassiskt stycke att visa er senare, men ska spara det.. Man ska inte ge bort alla godbitarna på en gång! Om jag bara kunde hitta noterna till detta.. Det är så himla mycket lättare än "The Sacrifice"..

kommer ni ihåg att..?

Ja, det här skulle ju bli en fotoblogg. Så nu tänker jag införliva detta lilla löfte genom att visa er vad jag fotat ikväll. Under tiden sitter jag och lyssnar på smällar efter fyrverkerier. Verkar som att de smäller dessa på larmtorget? Någon som vet varför?

Vill även göra er uppmärksamma på att dessa bilder är helt oredigerade då jag inte har något bildredigeringsprogram på den här datorn.

..
Bilden är upp och ner men ni fattar, som sagt. Inte ens så här simpla
grejer orkar jag fixa eftersom jag flyr paint.
Canon Eos 400D + Canon f.18-55 mm (Är ni intresserade av att
veta inställningarna?)

....
Canon EOS 400D + Canon f. 18-55mm.

......
Även denna bild är åt fel håll..
Canon EOS 400D + Sigma 70-300 mm.

..........
Det här var en sån där "provbild" men tyckte den blev rätt häftig..
Eller vad tycker ni?
Canon EOS 400 D + Sigma 70-300 mm.

Ja, vad tycks? Tycker faktiskt att den överste bilden är riktigt häftig.. Likaså den undre, de i mitten känns lite tråkiga utan bildbehandling, men efter att de genomgått en behandling kanske det kan bli något!
Godnatt!


 


sitter här och njuter..

av att det är studiedag imorgon.. ska nog hyra en film, eller lägga mig och läsa.. Kura upp mig med varm choklad med vispgrädde åhh, vad gott. Tycker att jag förtjänat det efter ett helt OK kemiprov, ett MVG på idrotten och MVG på mattedelarna!

Men först får jag göra lite nytta och göra iordning i köket efter mig, käkade god soppa och tortillasnibbar till middag! Mums!


RSS 2.0