finafina dagar.

njuter av livet.
Allt är bara så. bra just nu. Skolan är helt okej, kören är fantastisk, utbytet med spanien närmar sig, kompisarna är mer än underbara och jag mår alldeles jättebra. Bäst av allt? Det är snart jul. Vilket innebär lov med massvis av läsande, fikande, umgående och annat som man bara älskar. Pepparkakor till exempel.

jag sprang topless med en apa för att jag rökt crack

dör lite. hysteriskt roligt kan det bli när man kikar på facebook och ska kombinera sin födelsemånad med födelsedag med färg på tröja.

julstämning

jag gillar julen.
Får julstämning, lyssnar på Peter Jöback, äter pepparkakor och går omkring med ett stort leende på läpparna över allt julhandlande. Imorgon är det kör och rafika (rafikis+fika=rafika.) med avsaknad av två och sedan har jag redovisningsdag imorgon. Börjar med naturkunskap och "ekonomiska och politiska problem som kan ske vid evakuering av de s.k. i-länderna till u-länderna" historian kommer efter med Filip II och avslutar allt med ett tyskaprov. Trevligt. Jag gillar faktiskt redovisingar och prov, dagarna går så fort. Och just det ja! Jag fick reda på högskoleprovet med; 1.2 helt okej.

ett blogginlägg som handlar om fyra människor jag tycker hemskt mycket om

.
(bild från Sara. Som nog egentligen var Joannas..)

jag kommer hem igen till jul

tyck ni att jag är töntig. min favoritjulskiva är Peter Jöbacks.

Så därför lyssnar jag på finaste spåret från den just nu, som har samma namn som rubriken. Fyndigt eller hur? Nu är allt julpynt uppsatt i lägenheten. (Adventspynt) jag hade tänkt baka lusskatter och pepparkakor som vanligt denna helg men pga. mycket med kören verkar det inte kunna bli bak förrän helgen med tredje advent. men det funkar, då räcker det längre efter. Strax ska jag iväg och ha fin träning med kören, läsa New Moon och sedan fortsätta på julklappen till mamma.

twilight period

Började läsa om Twilight på engelska för femtefjärde gången för två dagar sedan. Nu börjar jag på New Moon. (Skall nämnas att jag dessutom stickar julklapp till mamma OCH pluggar inför prov) tycker att det är duktigt gjort. Även om böckerna alltid for mig lite halvt (ganska helt) euforisk så är det något speciellt denna gång.. Det var ganska länge sedan (ungefär ett halvår) sedan jag läste Eclipse (då läste jag bara den) och nu när jag ebstämt mig att läsa hela serien får jag tillbaka samma känsla som jag hade i 8:an då jag helt enkelt inte kunde släppa böckerna. Jag gick hem från busshållsplatsen läsandes, jag läste till klockan blev två på natten och jag somnade med boken i handen och jag var helt uppe i denna historia. Nu kanske det inte riktigt är lika illa, eftersom jag vet vad som skall hända, men gud vad bra böckerna är. (För övrigt har jag efter det tänkt mig att ta tag i Hungerspelen, inköpte boken på engelska igår eftersom alla säger att de är så fruktansvärt bra. Måste pröva, och jag köpte som sagt andra boken för 19:- då kunde jag lika gärna betala 99:- för den första.)

lördagar.

jag älskar lördagar.
Det är min läxfria dag, man får sova hur länge man vill, läsa böcker i timmar, se på film, vara uppe hur länge som helst på kvällen och bara göra det man vill.

princess of china.

fin låt.
Nu har jag pluggat och det känns faktiskt som att jag börjar få koll på grejerna. Herregud, fantastiskt ju. Så. Alltså. Aldehyder, ketoner, karboxylsyror, estrar, etrar, hydroxider, alkener, alkaner, alkyner, cykloalkaner, bensenringar och aromater. Ja, alltså. Det kanske faktiskt sitter där, konstigt nog. Ska trycka in lite till nu tänkte jag.

så trött.

är så trött att jag inte ens orkar läsa bloggar. då är det illa.

en halv bok senare.

Benterverzer
Försöker komma ihåg när jag inte ska sätta ge framför de tyska verben. Benterverzer är därför mitt nya favoritord. Be, Ent, Er, Ver och Zer.
Har även tryckt in massa kemi. Jätte hemskt. Vet inte riktigt hur jag ska fixa det här provet på torsdag, men förhoppningsvis löser det sig också på något sätt. 2-etyl-3-metylhexanol. Det ni. Måste ju (som jag måste på alla andra) fixa mvg på det här provet, och ärligt talat vet jag inte hur jag kommer fixa det, men det kanske löser sig. Jag bara längtar efter att hela den här veckan ska ta slut så att jag kan belöna mig själv med en stor fet godispåse på fredag. Det förtjänar jag. Hmm, ja. Kanske inte, men ni fattar. Haha. Syns på andra sidan, eller vad man nu brukar säga!

veckan som kommer:

Måndag: Lättare svenskadiskussion.
Tisdag: Tyskaprov. Massiv engelskainlämning.
Onsdag: Inget, tjo!
Torsdag: Kemi B prov. Kemilaborationsinlämning. Kemipapper inlämnat.
Fredag: Spanskaläxa. Spanskainlämning.

Vill någon byta? För alltså, det är bara att säga till.

vox.

Nu blir det att dra sig mot kyrkan, sjunga sånger och ha det allmänt fint med kören igen. Jag gillar det.

uh, skola.

vill inte.
Men eftersom jag börjar om exakt femton minuter bör jag nog gå.

när man bloggar om vad man gjort och ska göra.

Vox.
Bästa stunden på veckan, utan att överdriva. Älskar min kör, så är det.
Annars har jag idag försökt jobba både matte, fysik och kemi. Det ena mindre ambitiöst än det andra. Jag. Vill. Inte. Gå. I. Skolan. Men vem vill nu det? Jag längtar efter studenten.
Men jag hade egentligen bara tänkt titta in och säga hej och så, visa att jag lever och att det faktiskt är helt okej med mig. Förutom att jag kände mig uttittad, utlämnad, missanpassad och helt fel på Kagg idag, hemska skola. Jag gillar den faktiskt inte, även om många kaggnister är jättefina (och det vet ni att jag tycker, jag tycker himlans mycket om många av er).

en helt vanlig onsdag.

ja det har det varit idag, förutom att man fick fika (dricka tre stora koppar te och sedna upptäcka att toaletter alltid är bra att ha nära.) med väldigt fina, och saknade vänner. Skolan gick fort; en fysiklektion som egentligen inte gjordes så mycket på. och en mattelektion, med ett återlämnat prov. 29/36 på ett matte c prov får väl ses som klart godkänt, även om jag själv inte är nöjd. Och vad har jag mer gjort? Jo, jag har haft körlektion, och lyckats missa väjningsregler. (Jag hade faktiskt ingen aning om att man skulle väja för de bilarna som kör åt motsatt håll om stillastående bilar är parkerade på min sida) och så har jag sett på Pretty Little Liars. Jag kan faktiskt inte låta bli att gilla denna serie skarpt, ni får tycka vad ni vill.

RSS 2.0