det är okej att känna

inga ord behövs.


dör av trötthet.

Så trött, så trött. Och inte blir det sovmorgon på ytterliggare två veckor, men vet ni vad? Det spelar ingen roll, för Liseberg var superkul. Och Litauen ska bli f a n t a s t i s k t !

crush:

ungefär såhär ser han ut (eller så ser han ganska exakt ut såhär) den personen som för tillfället innehar min crush. Darren Criss heter han. Han är sjukt sexig, kan sjunga och är bar sådär allmänt jättesöt. Dessutom verkar han trevlig.
Han är 24 år gammal, precis lagom alltså. Känner ni någon som liknar honom kan ni väl ja, typ be honom ringa mig.

liseberg!

imorgon åker jag till liseberg med bland annat världens bästa emmi. därför blir det ingen blogguppdatering under helgen så att ni vet! (Kanske ett och annat tidsinställt inlägg, who knows!) annars leker livet, litauen om en vecka!

så.. lycklig!

åh, så himla väldigt jättelycklig! Klänningen fanns kvar i min storlek, åh lycka! Fortfarande väldigt kort, men det funkar med ett par korta tights under skulle jag kunna tro. Så därför sprang jag omkring och letade efter det överallt.. Fanns det? Nej. Så nu ska jag tillverka mina egna!

såhär på en tisdag morgon.

Det där skulle kunna vara en singer/songwriter text.
Efter att 115 engelskaglosor pluggats in, fem sidor historia om antiken lästs (som om inte hela höstterminen i ettan vore nog) och floran färdigställts så är jag fit for fight idag. 08.15-16.45. Härlig tisdag. Men så är det, och vad gör man inte för att bli läkare i framtiden. Dessutom ska jag komma ihåg att skriva mina tankar om hemmafruar här på bloggen också. Så, (nu blev det faktiskt en omedveten cliffhanger här!) ni får väl komma ihåg att titta in för att se det. Eller något. Förövrigt så ska jag till Göteborg på lördag, det ska bli mysigt. Puss och annat sådant där som är fint.

åh, ytterliggare en måndag.

Ytterliggare en måndag som har passerat, ytterliggare en dag närmare .. något annat. Men medan jag pluggar engelska, så ställer jag frågan till er; vad har ni gjort idag?

hur vet man när man gjort fel?

Hur vet man egentligen när man gjort fel? Ja, alltså. Det är sällan jag inte skulle kunna be om ursäkt för det jag gjort, men det är ganska svårt att veta vad man ska be om ursäkt för om man inte får något svar på sina frågor. Ni som känner mig väl vet att jag aldrig skulle göra någon illa med mening, och att det är väldigt, väldigt, väldigt få personer jag inte klarar av. Jag tycker om att umgås med de flesta, och månar också om mina relationer så väl jag bara kan. Men ibland händer det att man träffar en människa man bara inte gillar, eller klarar av. Som helt enkelt är för mycket. Och ibland händer det att man träffar personer man tycker riktigt mycket om, och dessa personer vill jag umgås med så mycket jag bara kan. Och om de här två personerna kolliderar så att den ena tycker väldigt illa om den andra medan den andra tycker väldigt mycket om den ena, ja då kan det bli jobbigt. Det har aldrig hänt mig, tack och lov för det. Men ibland ångrar man kanske saker man sagt och gjort, eller saker man helt enkelt råkat göra av misstag. Och nu flummar jag på ordentligt, det märker jag själv. Kort sagt; det går inte att följa livet efter några skriva regler. Men jag försöker vara så öppen som möjligt, bjuda så mycket på mig själv som jag bara kan och för det mesta tycker jag bara att det där är positivt, och så ibland öppnar man sig lite för mycket och blir sårad. Och det där har däremot hänt mig, åtminstone en gång. Men det är sällan vänner sviker, och kanske är det dit jag vill komma; jag skulle aldrig svika er. Ni är mina bästa, och de absolut närmsta jag har. Nu blev det djupt här men det ska ni veta, att jag sviker inte. Aldrig.

en islänning!

Idag har jag haft sådant där riktigt übermysigt besök av Sara och Emmi. Och vad har upptagit våra tankar? Jo, en islänning. För det kommer nämligen en sådan till Emmi (Och till alla andra NV3:or då..) idag. Eller rättare sagt, de har nog kommit för de skulle komma vid nio. Jag undrar hurdana de är, troligtvis helt normala. Dessutom har jag idag endast ätit två mål. Frukost och världens jättelunch på Zorbas, vitlöksbröden sitter fortfarande i halsen och vi ska inte ens prata om illamåendet jag kände efteråt. Dumt. Jag är mätt, och vi var där vid fyra. Nu är klockan halv tio. Det är fem och en halv timme. Och jag är proppmätt. Annars börjar floran bli färdig. Nu ska jag bara skriva ut informationen imorgon på skolan, klistra och trixa lite och sedan; done! Känns stabilt. Nu; film? kanske. Jag har kommit in i en filmperiod!
...
fina fina människor.

Source Code

Konstig film. Jag såg den igår, och den verkade suverän osv osv. Tills jag inser (okej, varning för spoiler nu) att han ligger död i en monter. Men vad .. hallå? Han kan inte ligga död i en monter! Men det kunde han uppenbarligen. Vad har jag på planeringen idag? Ja. Jag tänkte börja med att sega mig genom att se.. en film. Fortsätta med att städa lägenheten som ser ut som jag vet inte vad, bestämma vad vi ska ha till middag. Ut och handla middag, trycka in lite läxor någonstans och sedan laga middag. Slutligen blir det väl en promenad med vår lilla hund. Fullt upp alltså, så det är lika bra att jag sätter igång.

sacar un título

Ta en examen.
Jag övar spanskaglosor tills imorgon, och nu kan jag dem. De är elva stycken totalt, det går rätt fort. Annars är jag avundsjuk. Väldigt. Min mamma har fått en Ipad av sitt jobb, och alla 6:or.. och hela högstadiet på Slottsskolan ska få det. Nej men, inte alls avundsjuk. Inte. Alls.
Vad har jag annars gjort idag? Ja ni, jag har haft ett fysikprov, som jag misstolkade och därför också misslyckades på. (Åtminstone, en fråga. De andra vet jag faktiskt inte hur de gick, men de kändes åtminstone bra. Fast jag gick först, vet inte om det ska ses som positivt eller negativt. Jag har aldrig gått först på ett prov innan.) Sedan hade vi matte, då ritade jag saker på miniräknaren. Och sedan kemi. Då fick jag min kemilärare att skratta åt mig (Jag blir lätt nevrotisk vid varje laboration och skriker till varje gång jag tror att jag ska fatta eld. Vilket jag tror att jag ska göra rätt ofta) och på kören var det så lyckat, åh vad jag älskar er! Inte mindre än nio sånger hann vi igenom tror jag, och kan knappt fatta hur mycket roligt vi ska få uppleva tillsammans i Litauen. Åh, vad härliga ni är alla Voxare!
fina, fina Vox.

trerätters osv osv.

Idag har jag och Emelie lagat mat åt våra pojkar, eller om man nu ska nämna dem vid namn; Niklas och Simon. Och det var väldigt trevligt. För övrigt var det deppiga inlägget bra att jag skrev, på något sätt känns det som att jag insåg att jag inte var så ensam, tack för det! Eftersom jag är trött, och klockan snart är tio och jag måste plugga fysik så lämnar jag bloggen för den här dagen. Men jag bjuder desto mer på en bild;
..
simon&emelie på ett traktorrace i sommras..

det här är en dröm, och i den drömmen älskar du mig.

Igår kläckte jag faktiskt ur mig en del saker om mig själv som faktiskt stämmer in väldigt bra på mina relationer till andra människor. För att nämna en del:
"Jag älskar att para ihop folk, ja ni vet. Att leka äktenskapsmäklerska, det gör jag troligen för.. att det inte går så bra för mig"
"Jag är väldigt social, väldigt. Men det ger nackdelar också, för visst känner jag många människor, en del mer än andra. Men någon riktigt, riktigt nära vän? Nej, det har jag nästan ingen alls"
På den föregående följde nästa:
"Det är nog därför jag är så desperat efter ett förhållande. För det skulle helt enkelt ge mig den där närheten jag behöver och saknar så fruktansvärt".
Och det där sista är så sant. Vissa dagar gör det ont inom mig att känna att jag inte har någon där som jag kan ringa när som helst och som kan trösta mig som är min allra bästa, och närmsta vän. En person som känner mig mer än någon annan. Jag blir ledsen. Ledsen och frustrerad över att jag inte är tillräckligt rent utseende mässigt. För min personlighet, den tror jag på. Kanske får jag skylla mig själv också, som faller för killar som är tjugotvå. Men ni får ursäkta, det är också där jag själv befinner mig. Jag är så målmedveten och vill kunna prata om allvarliga saker, sitta och dricka vin (även om jag nu inte är tillräckligt vuxen för att uppskatta det ännu, haha) över en middag och vara sådär riktigt vuxet kär. Hm, ja. Jag borde sluta leta.
bildcred här
Förlåt för deppig inlägg, men sådana behövs dem med! (Ungefär här brukar det komma in en glad smileys, men eftersom jag håller de utanför bloggen får ni helt enkelt föreställa er kolon och efter det en parantes!)

den elfte september tvåtusenett.

Tio år sedan olyckan. Tio år av krig. Vems fel allt var, det bryr jag mig inte om. Jag kommer heller inte själv ihåg just den där dagen men jag kommer ihåg Ground Zero år 2009. Och jag har sett alla videor. Jag sörjer och tänker på de människor som omkom och drabbades, ni kommer alltid att finnas i allas tankar, allas hjärtan, i hela världen. Ni blev historia.
bildcred här

tittar in..

för att visa hur fantastisk en artist verkligen kan vara;
en låt säger mer än tiotusen ord.

RSS 2.0