inegn rubrik.

ja jag vet att jag stavade fel, men det hör lite till hela rubriken syfte. Eller nåt. (Fint, ägnar en lång mening åt detta bara för att jag inte orkar ändra det...) Middag blev subway, tadaa. Sen promenad och nej jag har inget vettigt att skriva men sofia här bredvid tvingar mig. Typ. Snart hem till öland iaf, the sims 2!

i lägenheten..

Ja så tråkigt har jag, skulle egentligen hellre vara hemma på öland men har en del som behöver fixas så... Ja, städa och så. Har faktiskt bara dammsugningen kvar nu, fast tänkte göra lite gott först .. haha, har känning och inget att äta så att ja, får försöka hitta på något. Hmm..

feest.

Hemkommen igen. ja, blev ju inte någonvidare lång fest. Men det var kul, umgås lite med klassen utanför skolan! Mest pokerspelande dock.. Haha, ägde ju stort .. Hmm, eller inte. Och ja, that's pretty much it.
Nu ska jag nog sitta uppe en sväng till och sedan blir det sängen och en bok.. Eller kanske film? Hmm, återstår att se.

Idag är det lördag.. och första dagen på mitt första höstlov på gymnasiet, tadaam.

Väldigt fin rubrik, jagvet. Men så är det faktiskt, och det känns GRYMT bra! Bara så att ni vet. Idag blir det klassfest, ja. Vet väl inte riktigt vad vi ska göra? Men det blir säkert kul. Mindre kul är KLT, jag hatar klt.

H Ö S T L O V ! < 3

HELT OTROLIGT! Äntligen, fatta hur skönt det här känns?! Ja, förövrigt har dagen varit riktigt bra. Tro det eller ej, jag tror att jag fixade japanskaprovet med ÅTMINSTONE VG! Grymt stolt över mig själv! hade även en fantastiskt rolig engelskalektion. Vi var typ "investigators" som skulle utreda ett mord och så var några "suspects". De suspectade var uppdelade i två grupper och så skulle vi förhöra och se vilka som var trovärdigast och vilka som nog hade utfört mordet haha.. Roligaste var väl ändå Kajsa och Jonathan;
Jag: So Kajsa, did you kiss Jonathan during the movie?
Kajsa: Yes oufcourse!
 L I T E S E N A R E :
Jag: So Jonathan, what did you do during the movie?
Jonathan: Uhm, I was watching it.
*laughter*
Jag: You didn't eat something or so then?
Jonathan: No I was just watching the movie.

Damdamdam, got you group two! ;D
Lite mer sur på att jag bara fick VG- på min engelskainlämning (han hade skrivit VG+ och strykit, D U M T!) Men som sagt, typ alla i klassen har haft starka MVG i engelska på högstadiet och nu? Ja, det var väl knappt någon som fick MVG, eller? ...

Förövrigt måste jag passa på att gratta min fantastiska mamma som fyller år idag! Tack fina mamma för att du finns, du är bäst.

Annars köpte jag en helt fantastisk parfym igår, svindyr, men underbar. Escadas Desire Me. Luktar så gott, ett tips!

idag blir det d e m o n s t r a t i o n med stora bokstäver.

Ja idag ska vi på CIS demonstrera, uppenbarligen. Men det blir fint, vi slipper matten! Men vi behöver ändå genomlida en hel eftermiddag med NkA/BiA och KemiA. Suck, orkar inte. Just nu vill jag bara ha höstlov, och slippa morgondagen. Morgondagen är icke kul någonstans. Reminding to myself: Study Japanese and don't forget to take your englishbook with you! För det gjorde jag nämligen förra veckan. Och då fick jag sitta med grammatik. I 3 timmar. Därför tänker jag bara inte glömma boken imorgon!

Funderar även på att byta tröja.. Har på mig min klasströja från 9:an igen. Det går inte att komma ifrån att den är überskön. Men känns lite sådär smålarvigt att ha den på mig nu på gymnasiet.

Förövrigt, vi ska ttydligen sälja vårt hus?! Blev grymt chockad. Mamma och pappa ska åka och titta på torp i helgen. Ja, vi ska tydligen bo i lägenhet allihopa nu, och ha ett torp. Det här blir ju fint. Kommer sakna huset!

I N T E R N A T I O N E L L A T E D D Y B J Ö R N S D A G E N !

Helt glömt bort det ju, men inte längre :D Och som den teddybjörnsälskare jag är (hmm, yes, det ligger lite dubbelmoral i den där haha.) så är jag bara tvungen att uppmärksamma detta!


trött, galen och stressad.

Det är jag just nu. Är sjukt trött, sjukt stressad och sjukt ineffektiv. Inte ens börjat öva på japanskan, eller skrivit klart svnskan. MÅSTE göra det. typ nu? Ska även göra lasagne till middag. Borde alltså dra igång detta också. Vad har annars hänt idag? Ja inte så mycket. På väg hem så stod jag där i högklackat, strumpbyxor, pennkjol, kappa och en take away coffee i handen (Chai Latte) kände mig grymt businessaktig.

ett blomblad i taget.

Ibland så försöker jag vara sådär poetisk som många bloggare är. Jag gillar den stilen och det sättet att publicera bilder på. Helst ska bilderna vara riktiga så att man ser att de lever ett riktigt bohemiskt liv. Ja, varje gång jag kommer in på en sån där blogg gnäller jag lite inombords och tänker att "Åh, sådär vill jag också vara" Fast det är då det slår mig att, jag är inte sådan. Därför ska jag heller inte låtsas vara sådan, men jag beundrar dem. Det enda tråkiga är att de börjar bli många och vanliga. Det tar bort tjusningen med dessa bloggar.

annars har jag varit duktig. Gjort spanska och pluggat japanska, fast provet kommer ändå gå dåligt. Jag är bara inte high five på japanska, och kommer heller aldrig att bli. Men det är roligt, speciellt när man börjar inse att tecknena faktiskt inte är blaha längre. (Fast jag vet fortfarande inte vad det betyder även om jag kan läsa dem, ett faktum vi kan ignorera)

Men nu tänker jag nog krypa i säng. Läsa lite och sedan fortsätta drömma om en framtid med en väldigt speciell person. Jag har min drömmar, fast jag kan verkligen inte låta bli att vara negativ mot mig själv. Även fast alla säger att vi ska strunta i jantelagen är det svårt. Borde ägna ett långt inlägg om den imorgon. Jag hoppas att han kommer bli min fast ja, tills dess lever jag i hoppfull ovisshet. För även om jag har svårt att tro på oss kan jag inte sluta hoppas. För hoppet är det sista som lämnar människan.

Peace out sis'


jag ska kasta mig utför ett stup, då jag ångrar mig och håller kvar i dig.

Ni vill inte ens se artikeln i DN. döda mig, någon?

idag är ingen vanlig dag nej för idag är det min naamnsdag.

Grattis på mig. Haha, annars har dagen varit full av.. ja överraskningar? Både bra och dåliga. Provet gick bra tror jag, kändes som att jag kunde de flesta frågorna... Och sedan GRATTIS till underbara Frida som är på blogg.se's framsida, det förtjänar du fina människa!! :) <3

Troja...

Sitter just nu och recenserar filmen Troja. Såg den.. Förrförra onsdagen, vilket gör att jag typ inte kommer ihåg den. Men det är fint. har kommit halvvägs! Tänkte dock ta en liten paus med Chuck (missade första avsnittet, typiskt. Och man måste se avsnitten iordning och ikväll kommer nästa...) och te. Dagen idag har funkat fint. Slapp typ halva sista lektionen pga. att vi hade en vikarie.. Skönt!

idag är det måndag, buhääw.

idag kryper jag också ner i min tjocka avslutningströja. Ja. Det är höst ute, då får man göra sånt. Även fast jag känner mig urlöjlig som har den på gymnasiet. Meeen, det är seriöst en urmysig tröja. Det går inte att komma ifrån.

Snart skola då. Har drömy om att jag försov mig på Öland för att jag hade studiedag. Fast studiedagen skulle spenderas på min förra skola. Jag trodde att jag skulle kunna ta bussen 8.15, den missade jag. Så kom jag på att jag ju faktiskt inte behövde vara på skolan förrän 12 så då kunde jag ta bussen 11.15. Sedan inser jag (11.25) att;
1) Det var på CIS jag hade sovmorgon till 12 inte på min gamla skola.
2) Jag hade missat bussen.
Så ja jag hade lite lätt panik där.
Drömde även att jag och mamma var på solsemester någonstans i Andalusien då det helt plötsligt blir översvämning? Översvämningen kommer av en stor val. EN VAL. en Kaskelott val till och med tror jag. Men vi överlever. Och hamnar i ett hus där så småningom drömmen om att komma försent tar över. Herregud. Vad har jag drömt egentligen? Det ska bli skönt med höstlov.

Men som sagt. Snart måndag vilket innebär foto, nka/biA och matte. Tjoho. Kanske får tillbaka matteprovet idag? Hmm, håll tummarna för det och för att det harr gått bra.

UPDATE: Herregud vad jag måste vara trött. Löjligt mycket fel? Det är inte alls SNART måndag det ÄR måndag men det är snart skola däremot...

söndag kväll...

sitter i lägenheten... pratar med emma.. just nu känns altl lite deprimerat? .. Hmm, inte okej.

Lördag.

Idag är en bra dag. Idag händer det roliga saker för en väldigt fin människa och jag är väldigt glad för hennes skull. Jag tror att den här dagen kommer göra hennes lycka en lång tid framöver.

För min egen lyckas skull så vet jag inte riktigt hur det är just nu... Vi får vänta och se, om jag nu klarar av att vänta. Känner mig lite lätt galen här.

Annars ska dagen spenderas med läxor, förhoppningsvis ska jag hinna med följande;
 - Filmrecension på Troja
 - Läsa på till ergonomiprovet
 - Försöka plugga in åtminstone några Hiragana-tecken.

すし på er ^^ Den som vet vad det betyder får en länk haha ;D

RSS 2.0