Hillevi..

Har nu skrivit klart hela sagan! Seger! Gick fortare än vad jag befarade också, så det var ju trevligt. Nu ska den bara renskrivas men det går nog fort. Kanske. Inte. Spelar ingen roll, jag har skrivit klart storyn. Den blev 3 A4 precis, i Times New Roman 12. Så, det är en del text, men iaf. Nu har jag bara massa annat att göra klart, men det blir nog fint. Annars har jag försökt färdigställa reklamen, gjort en del ändringar så det är toppen. Känner mig oerhört produktiv idag och klockan är bara 14.00. Just det ja, rubriken. Min huvudperson heter Hillevi, och har ingen rubrik till sagan ännu. Jobbigt. Men annars är det fint.

Godmorgon.

Jag tror att jag lider av narkolepsi. Åtminstone en lindrigare form, för hur mycket jag än sover så är jag fortfarande trött. Inatt har jag spenderat.. 12 timmar i sängen varav 11 sovandes. Jag var extremt trött när jag gick upp. Jag var extremt trött igårkväll trots att klockan bara var 23.00 när jag bestämde mig för att försöka göra plats för benen (En katt som låg på bredden tar upp väldigt mycket utrymme..). Därför tror jag att jag lider av en lindrigare form av narkolepsi. (Skämt åsido.)
__
Dagen ska spenderas med plugg. (Förhoppningsvis) För det första ska jag försöka att börja om och skriva klart svenska sagan. Ni vet, Urban dog. Därav även mina arbeten och visserligen fick vi ut hårddisken men det innebär att jag kommer ha mitt arbete imorgon kväll. Då kommer jag definitivt inte hinna klart eftersom jag har prov på Tisdag och Onsdag också. Naturvetenskap är extremt roligt att gå på, det hör ni väl? Visst, jag kunde ha gjort min svenska saga tidigare. Men eftersom den befann sig på min dator och vi skulle hämtat den i Fredags så har det blivit lite problem där. Ni förstår nog själva. Men nu, nu blir det att kika runt på de dagliga bloggarna innan jag drar igång med att skriva en A4 eller två.

Reklam: Destination Kalmar

Nu ska ni få se vad jag knåpat ihop för någonting till Foto A. Kritik och förslag tas gärna emot! Sitter fast vad det gäller botten också, där det finns en aning vitt. Vad ska in där? Känns som att en bild till skulle göra mer ont än gott...
..
Vad tycker NI?!

information till jordens befolkning.

Fyndig rubrik det där. Vill bara informera om att jag kommer vara absolut icke nåbar de närmsta två veckorna mellan Måndag-Fredag. Orsak: Urban är död. (Urban= min HP-dator som jag har i lägenheten.) Så Urban är på ett besök hos teknikdoktorn och fraktas just nu omkring i någon lastbil från Elgiganten (som var hans förra hem innan han kom hem till mig) i Kalmar. Det är sorgligt, men eftersom vi har sjukförsäkring på honom kommer det inte gå på ett öre. Fina dator, men som sagt. Jag har ingen dator vilket innebär ingen kontakt med omvärlden. Så, ni får hålla till godo med den här bloggen ett tag. Fast, några fler blogginlägg blir det ju. För mot Kalmar beger jag mig ju itne igen förrän imorgon eftermiddag eller på Måndag morgon. Det återstår att se.
__
Annars har jag gjort världens största fynd idag. Det är ju så att vår enda rena skivbutik i kalmar ska stänga ner (tyvärr). Därför rear de ut allting, så det är superbilligt. Butiken ska nog få sig något besök till på måndag eller så, för filmer och lite mer musik. Detta fick jag iaf tag i;
Oskar Linnros - Vilja Bli
Daniel Adams-Ray - Svart, vitt och allt däremellan
Håkan Hellström - Samlade singlar från 2000-2010
Musikallåtar - 3 stycken CD-skivor fullproppade med det absolut bästa!
World Trade Center - Filmen, den där jättebra med Nicholas Cage.
Och vet ni vad allt detta gick på?! Jo, 257 ynka kronor. I vanliga fall hade man fått typ Musikallåtarna för det priset. Så jag är nöjd, riktigt nöjd. Nu blir det massa ny musik på Ipoden!
__
Tyvärr blev detta ett väldigt långt inlägg... Jag hoppas att ni överlever. Nu ska jag göra min sista Foto A uppgift. Jag fotograferade nämligen Kalmar idag. Resultat utlovas!

mot kalmar.

Strax blir det Kalmar för hela familjen. Eftersom huset ligger ute ska katten tränas i att bo i lägenhet. Det kommer gå fint. Eller inte... Först blir det dock ett stopp i Borgholm.. Men det löser sig nog, och sedan ska jag gå lös med min kamera i staden Kalmar. Min fotouppgift ska göras klart.. (Skäms på mig att den inte är klar ännu ..) Men, ha en toppendag nu allihopa!

Idag är inte vilken dag som helst nej för idag kommer mina fina skumbananer hit. (?)

Precis. Just som rubriken säger. För i in blogg är det oerhört viktigt att läsa rubrikerna ibland, som ni säkert märkt. Vet faktiskt inte riktigt vad vi ska hitta på.. Jaga varandra runt ett träd? Baka? (Det blir det säkert!) Snacka tusen miljoner minuters skit (nödvändigt) och... bara njuta av att vi har (nästan) hela dagen på oss! De kommer hit vid 11.00 till 12.00. Jag hade tänkt gå upp en sisådär 10.00 Men när mina föräldrar lämnade huset bestämde sig den kära hunden för att det var tråkigt att vara ensam, så han satte igång en högljudd konsert. Det tog väl en sisådär 10 minuter. Sedan var jag klarvaken. Men inte deppa för det, nu har jag ju vääldigt mycket tid för mig själv att spendera. (Tjoho, nej inte någonstans) Så idag får vi väl se hur sparsamt bloggandet blir.. Puss på er!

dagens vill ha;

jag vet om att jag är efter.. eller efter och efter, linnena har jag suktat efter i flera år men inte tagit tag i det ännu.

OZ linne Cross VitBamboo-T K.D
ÅÅH. Ge mig. NU! Går att matcha till allt;
- För en slapp dag: Svarta leggings och Converse.
- Till träningen: Träningsbyxa och joggingskor med sport-BH i någon knallig färg.
- Fest: Riktigt maffigt höga klackar, skinnbyxor eller skinnshorts och maffig håruppsättning med earcuff.
- Vanlig dag i skolan: Jeans med ett par längre örhängen.
__
GE MIG! Kanske dags att köpa ett par? Men så himla dyrt med 250:-. För ett linne.

ååh, jag har lätt bästa sommaren framför mig!

Kan inte vänta till sommaren 2011. Har lugnt bästa sommaren någonsin på gång. Så medan jag sitter och lyssnar på Daniel Adams-Ray på HÖG nivå (föräldrarna är på annat håll!) Så taggar jag till ordentligt!
Detta ska hittas på;
- WHERE THE ACTION IS! (Med Emmi, blir säkert två dagar så då ägnas nog den andra åt shopping.. Eller vad säger du Emmi?!)
- Mysiga kvällar på stranden med kompisar och grillning. MYS!
- Kanske en jättehäftigskitkulunderbar (och lite småläskig) sak som ska hända.. Detta kan dock inte skrivas ut i bloggen vad det är! :)
- Jobb. (Okej, inte jättekul. Men ja, pengar!)
- Umgås med kompisar, mycket. Ofta.
- FEST! (Hoppas jag .. Dock utan alkohol för min del, jag är inte 18 ännu och jag ska hålla mitt löfte till mig själv ..)
- L O N D O N ! ! ! Med sådana där underbart söta människor som jag saknat fruktansvärt. Ja, och sedan kommer de också in till Kalmar efter sommaren. Lovely.
- Ligga och schteeka på stranden med fina människor. (SOFIA DU SKA KOMMA I SOMMAR!)
- Springa i shorts och linne med Ipoden på högsta volym njutandes av varma sommarkvällar och förhoppningsvis lite småmys i någons famn. Annars duger kompisarnas famnar mer än väl!
JAG KOMMER FÅ VÄRLDENS BÄSTA SOMMAR! (Bara 113 dagar, 7 timmar och 10 minuter kvar tills sommarlov!!)
Tryck på bilden för bildkredd!

b o k r e a n . . .

Idag startar bokrean, själv är man ju fast på Öland.. Så jag får vänta tills på Måndag och hålla tummarna för att det som jag är på jakt efter finns kvar! Jag hade ju tänkt vara duktig och inhandla 3 små ficklexikon. Ett engelskt (kanske inte så nödvändigt egentligen...), ett spanskt (väldigt nödvändigt) och ett tyskt (hyfsat nödvändigt). Allt för att jag är sådär överambitiös i skolan och läser sådär väldigt mycket språk. Fast jag struntar i japanskan, den är bara omöjlig. Och dessutom. Var skulle det finnas ett japanskt ordlexikon?!

DET NI!

Bara för att göra er lite sådär småavundsjuka. Jag ska ju se världens bästa band i sommar. Men inte nog med det även dessa kommer;
- Daniel Adams-Ray
- THE ARK! (Hallå vi ska få se typ deras SISTA livespelning!!)
- Brandon Flowers!
och sist men inte minst... C O L D P L A Y.
__
Jag VET att ni är avundsjuka!

Varför skapas bloggar egentligen?

Tror jag någon dag hört att det skapas ja, extremt många bloggar per dag. Kollar man på blogg.se's hemsida i detta läge så har det skapats 2730 bloggar. Idag. Men varför skapas det egentligen såhär många bloggar? Vad är de till för? Jag skulle med största sannolikhet gissa att det finns ungefär en sisådär 3 kategorier.
__
- 1) Jag vill bli känd. Som Kenza, Foki och andra stora bloggare och bloggerskor.
- 2) Jag vill avreagera mig kreativt och visa andra vad jag kan. Jag struntar i vem som läser, jag måste få skriva, rita, uttrycka mig, sjunga. ja göra vad som helst, och detta går ut i en blogg där jag kan få kritik och uppskattning och kritik på det jag gör. Vanligast finns det väl tre underkategorier på själva kategorin. Fotografibloggar, Modebloggar och Konstnärliga (dvs, teckna osv) bloggar.
- 3) Jag vill berätta om min vardag. För nära och kära som bor långt borta, om man själv flyttat till annan plats och liknande.
__
Själv tillhör jag nog kategori 2 och 3, och skulle jag erkänna kanske lite kategori 1 också. Sådana där dagar då jag önskar att jag vore riktigt häftig och hade väldigt mycket pengar. Så att jag också fick flytta utomlands, leka runt hela dagarna (okej, den där var låg) och vara snygg. (Och bli sponsrad med löjligt mycket prylar, kläder och smycken!) Men hörreni, egentligen. Egentligen så är vi alla bra som vi är. Och att det finns så mycket bloggar, ja det tycker jag är bra. För tänk vad mycket inspiration och vänner man kan finna på nätet!

I'm going hunting..

har länge varit på jakt efter en lite längre svart, transparent skjorta. I lite glansigt material sådär. Är det någon som vet var man kan köpa? (Har letan som en idiot efter den på Monki, är den slut?!) Känner mig helt galen efter att få ha en sån till sommaren.. Lite halvt instucken i de jeansshorts som jag ska köpa.
..
Trixat ihop en liten outfit som jag skulle kunna tänka mig att bära i sommar. Härifrån kommer sakerna;
- Svart skjorta: Monki "Linda" 350:-
- Body: Bikbok "Boob Body" 129:-
- Solglasögon: Ray-Ban "Cats 5000" ca 1100:-
- Jeansshorts: H&M Divided 249:-
- Tygskor: Skopunkten 99:-
- Earcuff: JFR.se "Speecless chain" 195:-
- Elefantring: Cocoo.se 145:-
__
I verkligheten skulle jag ta mina tygskor som är mer orange från Urban Outfitters, ett par "vanliga" solglasögon, vanliga kors i öronen och något provisorisk ring. Men de där shortsen ska jag köpa (har provat dessa..) och en skjorta ska som sagt inhandlas...

ja, som ni redan vet är jag en sån där onormal människa. utan liv.

Precis. Det är därför jag publicerar sådana där konstiga inlägg som jag gjorde sist, med väldigt dåligt photoshoppade bilder som mest påminner om en person som är helt uppe i Avatar. Tro mig, jag tycker inte ens att Avatar är bra. Eller okej, den funkar. Men den är alldeles för dryg och lång för mig.
__
Vad har jag annars gjort idag? Ja ni, spenderat mer tid med att trixa med design. Tittat på världens bästa animerade (alltså räknas inte Disneys klassiker) film Wall-E, druckit te och prisat mina vänner. (Se detta inlägg, ja länken är klickbar..) Eftersom jag dessutom för tillfället befinner mig på Öland och utran egen TV (den försvann i och med flytten till Kalmar ..) så har jag heller inte makt över vilket program som det ska ses på ikväll. Därför blir det 9A, eftersom mina föräldrar är lärare. Suck och stön. (Visst det funkar men jag vill ha lite mer lättsmält action..)
__
Förövrigt hade jag inom snar framtid tänkt mig att införskaffa lite nya grejer. En kamera och en mobil. För det första vill jag ha en riktigt bra liten kompaktkamera att fota mina dagar med, till bloggen och för att ha som minne. För det andra vill jag (=måste) ha en ny mobil. Problemet är att jag älskar min tillfälliga mobil (hur gammal och trasig den än må vara, vi har en speciell relation) Dessa två tillsammans kommer bilda en stor ficka i min plånbok.. Men det är väl lika bra att ta tag i det. Någon som hänger med ut till Mediamarkt de närmaste veckorna för lite kamerashopping?

tips för er som vill ha unika smycken och annat..

Jag har nämligen världens mest fantastiska kompis, och hon gör sådana där riktigt snygga grejer. Därför tänkte jag tipsa om hennes hemsida där hon säljer det hon gör. Allting är one of a kind. Det innebär att du blir helt ensam med att ha grejerna och jag kan lova att de är extremt snygga. Kolla bara här;

Tygkasse. Hur snygg?!
Min favorit!
Sådana här tjusiga grejer säljer hon också.
Sedan finns det tavlor med ..
Som sagt, Kika in på hennes blogg och hemsida. och KÖP, jag lovar er att hon kommer bli stor någon dag!
www.kreativitet.webblogg.se
www.hornshop.wordpress.com

INFORMATION:

Av någon anledning går det för tillfället tyvärr inte att kommentera. Jag jobbar på det. Så länge kan ni använda inlägget "sportlov" lite längre ner.
UPDATE: Problemet ska nu vara löst.

RSS 2.0