imorgon smäller det..

FÖR IMORGON FÅR JAG SE VÄRLDENS BÄSTA BAND!

jag vet..

Förlåt för dålig blogguppdatering och jag kan lova er att den kommer bli sämre från och emd imorgon, för då drar jag och Emmi till Göteborg.. för att se Coldplay! Kan knappt fatta det! Min midsommar firade jag med såna där riktigt vackra människor och ett alldeles för litet tält. Gårdagen spenderades i grannhusets uterum där vi spelade rockband och singstar. Trevligt!

bloggen kommer i kläm och så..

men det beror på att jag jobbar non-stop. Jobbat totalt 17 timmar idag och igår, och finns egentligen inte ork över till annat. Puss på er!

yeah. idag har jag snackat engelska.

Fick beröm för min väldigt bra engelska i kassan idag, det kändes trevligt. Utav ett par Britter dessutom! Det ni! Annars har jobbdagen faktiskt varit riktigt.. bra. Jag hade kul, för det har man där jag jobbar. Inte för att jobbet är kul utan för att ja, människorna är så sjukt himla härliga. Mellan 14-20 jobbade jag, så det blir allt lite caash! 409, 2:- för att vara exakt. Oowh, det känns riktigt härligt!

hejhå kämpa på. PENGAR.

Random rubrik men okej. Idag jobabr jag för första gången i år, trevligt! Har faktiskt längtat, äntligen får jag något att göra haha. Åh, sorgligt menmen. Dock börjar jag inte förrän 14.00 och sedan stänger jag tillsammans med någon vid 20.00, trevligt. Jag är 99,9% säker på att jag får sista passet i kassan vilket suger (för det är så sjukt tråkigt, dock är morgonpasset mycket värre) positivt är ju dock att jag då får tid på mig att komma ihåg alla plu-koder. Kom inte ihåg en enda förrän i söndags då jag blev påmind om banan&tomat (4011&4800) eller. Just det ja! Gul lök kan jag faktiskt, det är 4666.

taggaaad!

Åh, allt jag känner för just nu är att bara klä upp mig, sminka mig, ta på ett par svinhöga klackar (så att jag blir en amazon på 1.85) och gå ut och dansa samtidigt som jag skriker mig hes i alla sånger och dricker fina cosmopolitans och tom collins. Nej, jag längtar inte alls tills det att jag är 18 och anses vara gammal nog för att få festa, inte alls. Men trots att ingen ser mig som en som festar så älskar jag det. Så, tagga sista sommaren som 17. För sedan, nästa sommar. Då är det ös och lite till som gäller.

min svenska är ju pinsam.

Låt mig citera förra inlägget. *Harkel* "Min pappa åkte och hämtade honom imorgon". Finn fem fel. Jag pratar alltså i imperfekt hela vägen fram till, och ja där kommer det, imorgon. Imorgon är futurum, så jag ber hemskt mycket om ursäkt för min svenska och ber att få ändra ordet till imorse.
_
Idag ska jag på personalmöte klockan 14.00 exakt. Tack och lov blir Simon min räddare i nöden och kör ner mig så att jag slipper gå. (Det är LÅNGT att gå från mig till Sandvik och när cykeln är i Kalmar och mamma&pappa på väg till Göteborg så hittar man alla färdmedel man kan, Simon) Tills jag blogagr nästa gång får ni sköta om er. Jag är trött, och så ska jag njuta av att få vara själv idag. Men sedan sätter alvaret igång (haha nejdå) med jobb och annat på tisdag.
_
Och just det ja! En sak till; Skicka ett sms alla som vill träffas.

morfar!

idag kommer min morfar hit. Pappa åkte tidigt imorgon för att hämta honom. Det ska bli.. faktiskt jättekul sådär. Mest för att jag egentligen inte kommer ihåg min morfar och för att det var fyra år sedan jag träffade honom sist. Så det ser vi fram emot, dessutom blir det god middag bara för det haha.

nogger.

Funderar på ominte nogger är topp fem bland glassar, bara för att jag alldeles nyss tryckte i mig en till frukost (ja, det var min frukost, illa. Men är det sommarlov så är det!) Men jag kommer aldrig, aldrig, aldrig överge piggelin. Jag återupptäckte världens bästa glass förra sommaren och allt är verkligen toppen med den för den är;
- Billig (7:-, fan de har höjt priset en krona!)
- Extremt god (Päron, is, mums)
- Kall, iskall (Fantastiskt på sommrarna)
- Lagom stor (Den är inte som dumlestrutarna som man håller på och dö av efter att man ätit en)
Den är alltså alldeles, alldeles underbar. (Ja, jag tycker om att citera disney!)

för jag har inte tagit studenteeen.

Men är ju riktigt nära! (Inte riktigt så nära som det går, men näst närmast) och åh vad härligt med sommarlov. Fast sommarlovet ahr även gett mig ångest. Vad ska jag göra i två månader? Inte en enda läxa, inga måsten förutom jobbet, TVÅ månader (och några dagar) att fylla med vad jag vill. Det känns.. sjukt märkligt. Men idag har jag åtmisntone bestämt vad jag ska göra. Idag ska jag sova (som jag också gjorde ända till 11.40 vilket är hyfsat sent), äta glass, läsa böcker, mysa med djuren, se en film, lyssna på musik och njuta av att jag enbart har två år kvar i skolan.
_
Funderar på om jag ska ta en bild varje dag under sommarlovet och lägga upp? Vad tycker ni om det?

FÖR IDAG SLUTAR JAG 1:AN!

Det har jag gjort en gång innan men idag känns det sådär riktigt härligt med sommarlov, även om man kunde ha önskat sig ett bättre väder. Men så är det, och inte direkt så mycket att göra åt. Igår firade vi världens bästa student; Sara. Det var hur mysigt som helst och massa bilder utlovas. Ikväll eller imorgon, för just nu finns det bara ingen tid. Puss, och ha det sådär väldigt härligt jättebra i skolan idag ni som inte slutat ..

studentdax!

Sticker iväg på Saras och Joannas student om en timme! Vid 14.00 skulle de springa ut, och det verkar till och med som om det börjar spricka upp. WI! Försöker få tag på min kamera som en idiot (som jag glömde igår) och väntar även på emmi för vi ska gå och fixa det sista innan vi sticker mot stagg för att se dem springa ut!

nyklippt!

idag ahr jag klippt mig, inte så mycket men märkbart. Jag slingade det blont, med lite röda slingor i. Det blev fint, det tycker åtminstone jag.
nyklippt
Skitbild tagen i Simon&Niklas lägenhet och utan att egentligen kunna visa färgen. Men det går nog att se att det är blondare, och att det är klippt en aning. Jag känner mig iaf sommarfräsch.

sovmorgon, typ.

Idag hade jag typ sovmorgon, eftersom jag inte hade någon retorik. Men pappa skulle iväg till kalmar och vara inne till senast halv elva så det blev ändå att traska upp vid halv nio. Jaja, that's life. Igår fick jag förresten en väldigt fin födelsedagspresent.. Låter ju sådär lagom kul.. men jag fick en resväska. och den är verkligen SUPER fin. Den är prickig. Och jag älskar den. Och jag kommer få grymt stor användning för den det kommande året eftersom att det väntas ca fem resor (haha) till..:
1) London (24/7-29/7 11)
2) Litauen (Troligtvis.. Det blir det antagligen i slutet av september)
3) Spanien (Om jag får spanskastipendiet vilket jag verkligen HOPPAS.)
4) London (Igen, vid kristihimmelsfärd med kören)
5) U S A (I Juni 2012..)
_
Och vet ni vad jag mer lyckades med igår? Jo, en FÅGEL attackerade mig med skit. Det var.. mysigt. Oh yeah.

ytterliggare en dag ..

Ärligt talat så händer det inte så mycket roligt i mitt liv just nu = ingenting att blogga om. Jag stortrivs och njuter men ja, det händer helt enkelt inte så mycket. Blir nog liknande i sommar eftersom jag kommer jobba i stort sätt hela dagarna .. Så ja. Men ni kan ju åtminstone förvänta er bloggning runt WTAI och London, för det kommer bli fantastiskt!

RSS 2.0