nu hänger sofia över "världen är full av ägg"

Tro det eller ej, rubriken är faktiskt ganska relevant. Eftersom jag inte ville att sofia skulle hänga över mig när jag skrev så fick hon hänga över en lapp där det står "världen är full av ägg", det är tydligen en tävling. Men. Jag orkar inte skriva emr, resan gick bra, livet leker och jag äros en av de bästa kompisar jag har (och är ovan vid tangentbordet, det märks jag vet!) Puss på er!

..

Imorgon drar jag iväg till världens bästa Sofia, det ska bli sådär fantastiskt super jätteunderbart. Kan inte låta bli att längta, en hel del. Det ska hursomhelst bli väldigt trevligt, och eftersom jag faktiskt inte riktigt vet hur det blir med bloggandet så får ni väl uthärda den spända förväntan på att se om jag uppdaterat något mer under tiden jag är borta. Ni ska inte hoppas på för mycket, åtminstone inte de där långa inläggen om fred och andra världskonflikter. (Herregud vad motsägande, men strunt samma) Istället får ni leva med en twitetrblogg, men det vet jag att ni fixar eftersom ni är de absolut bästa vänner man kan ha i det här som vi kallar för world wide web. Kramar och annat sådant där.

hej på er.

Idag är också en fin dag, en fin dag att bara ata det lugnt på. Därför ska jag också göra det, medan bloggen kommer ikläm. Men vet ni vad? Det spelar faktiskt ingen roll!

de där två vid namn maria och anna.

Ja de ska jag träffa idag, och det ska bli toppen. MER än toppen, fantastiskt fina människor. Det kan inte bli annat än bra när man umgås med dem... Men eftersom jag ska infinna mig där mellan tolv och ett borde jag no dra mig nu.. Hoppas att alla ni andra också får en toppendag, det hoppas jag verkligen att ni får. Speciellt nu när det är påsklov och allt! Kram på er!

det finns en..

tjej som tydligen går på Jenny som ska vara extremt lik mig. Senast i torsdags blev jag ihopblandad med henne.. Och jag har kollat upp henne och insett att jo, vi är nog rätt lika. Men samtidigt vill jag inte tro det eftersom jag personligen tycker att ehm ja, det finns ju vackrare människor. Jag vill inte vara elak, men med det dåliga självförtroende man ahr blir det inte direkt bättre av att veta att man är lik henne.. Om hon av någon anledning skulle läsa det här och inse att det avr hon ber jag hundra och åter tusen gånger om ursäkt, inte min mening. Nu tror jag dock inte att detta är någon risk. Men puss på er alla ni ofantligt tusen gånger vackrare människor än mig, ni är bra fina allihopa!<3

åh solen skiner.

Så därför tänker inte jag sitta kvar här, nu ska det försökas få lite färg! Gårdagen var urmysig, Tack Sara&Emmi!

påskafton!

Idag har vi tittat på hus, mindre kul. Men som den trötta varelse jag är klagade jag inte alls för mycket över att sitta halvsovandes med alldeles för hög volym i lurarna. Daniel, Oskar, Håkan och fantastiska Coldplay gick på repeat och ja, mamma och pappa hittade väl ett hus de gillade. Jag tycker väl mera att det är helt okej, men men. Ikväll blir det att sjunga med Vox och ja, inte vet jag. Är ju såpass asocial att jag faktiskt inte har någonting planerat för ikväll förutom det. Men det funkar nog, kram på er!

gaaaleeet.

Underbar gårdag! Skön förmiddag innehållandes
1) Ligga på spikmatta
2) Mikroskopera små protister, intressant faktiskt.. Rätt fascinerande att stirra ner på en liten droppe vatten som innehåll sjukt mycket liv.
Fantastisk eftermiddag;
1) Vinst mot Bauer! Att ni lyckades vända 4-1 till vinst med 7-6, amazing säger jag bara!
2) Shopping på stan med finfina Louise
3) Thai Silk ..
4) Vox.
Fantastisk kväll innehållandes;
1) Småtaggning inför utgång med Louise
2) Feest på Bistro, roligt. Fast musiken var sjukt dålig ...
3) Omkringvandrandes på stan ett tag, alltid trevligt sådär klockan 02:00 ..
Sammanfattningsvis? Bra dag, väldigt bra dag. Men jag tar smällen med tröttheten idag, usch och fy.

poem...

if I screamed and you told me I was crazy, I would just scream louder and ignore the fact that you just told me that you just tried to change me. Because I'm free, I can do whatever I want and you can't stop me from being my self. I'm free, free like a bird, free doing whatever I feel like doing. I'm stronger without you, you can't control me. I'm me, just me. And I'm free.

skype..

sitter på skype, men för tillfället tjuvlyssnar jag mera ^^ haha förlåt, men kan inte låta bli.. Ganska så roligt, man får ju höra massa kul.. Eller? Nej inte direkt men ändå. Idag ahr jag faktiskt bara tagit det lugnt och bara.. ja varit. Åt Subway till middag = slapp laga mat. Däremot har jag varit produktiv och städat, vilket ju känns bra och fräscht. Nu ska bara dammsugaren in städskåpet igen haha, fint amanda. Men puss på er så får vi se när personen ifråga upptäcker att jag är här och lyssnar ...

gossip girl.

medan jag dör av trötthet i soffan så tittar jag också på gossip girl, tänkte att det kanske var dags att ta sig igenom den serien. Men ska också städa, snart. Om en stund. Vi får se när det blir, men men...

varför är jag vaken nu?

det är frågan jag ställer mig just nu. Jag är extremt trött, väldigt trött. Men vill ändå inte sova, jag menar. Det är påsklov snart, och då kan jag sova. Inte nu, nu när jag inte vill sova. Men åh, jag vet inte. Imorgon blir det utvecklingssamtal klockan 8.20, vi får hoppas att det går bra. Tror det, hoppas det. Fick ju faktiskt tillbaka två provresultat, båda positiva. MVG på svenska och eftersom Ola inte ger ut någon MVG gräns så vet jag ju inte vad jag fick där.. Men fick iaf hyfsat mycket över VG gränsen och dessutom ett mvg kriterie. Det är ju alltid något, eller hur? Men godnatt fina, fina människor så syns vi imorgon!

livet är faktiskt riktigt bra ibland..

har nog hittat nya favoritplatsen i lägenheten.. Åtminstone under sommarmånaderna. Jag sitter nämligen i mitt rum, i den där lilla utskjutande delen på en byrå som jag lagt ett täcke på. Fönstret är öppet och jag kan höra alla de ljud som hör en småstad till, barn som skrattar, bilar som åker förbi och kompisgäng som pratar. Samtidigt har jag utsikt över hustaken i Kalmar centrum och inte nog med det, jag kan känna att sommaren är påväg. Allt detta samtidigt som jag lyssnar på musik och bara njuter av att leva. Inte blir det sämre av att dagen har varit bra den heller, eller att vi bara har en fysiklektion och lite laboration i högskolans lokaler kvar innan jag går på påsklov. Ibland älskar jag livet, till och med ganska så mycket...

hej ni där ute!

fotbollen överlevde jag, det var till och med helt okej och ställer troligtvis upp nästa år med! 3-1 och 7-0 förlorade vi med. Men vad gör det? Och det där 7-0 har sina förklaringar eftersom det var mot Ekonomi Treorna med alla fotbollskillar. Vi var duktiga, NI var duktiga. Fantastiskt fina NV10!

fasar för morgondagen.

jag kommer dö imorgon för imorgon ska jag spela fotboll. i en fotbollsturnering. Döda mig någon? Men, positivt är ju att jag inte kommer kunna spela så mycket eftersom min hosta hotar att göra mig sängliggandes i veckor då. Jaja, okej. Vi ses i slutet av tunneln! (Förhoppningsvis...)

RSS 2.0