United States of America

Nu ar jag har, orkar val inte riktigt skriva sarksilt mycket.en flygresan gick jattebra, allt fungerade fint ich det ar FANTASTISKT att vara har! Kram pa er alla! :D

På hotellet! :D

På hotellet, bara en kort uppdatering. Imrogon klockan 13.20 bär det av! Kram på er! :D

jullov!

Känslan är.. fantastisk. Ja, så borde jag väl säga. Fast ärligt så känns det inte som jullov, ännu mindre som att jag befinner mig på ett helt annat ställe snart. Ja ni, så ni får nog inte höra något fantastisk. Förresten, hur ska jag överleva ett helt jullov utan att få kika på lite godis? Nja, ska nog gå. Fast får faktiskt ta och börja bearbeta det här. Igen. Suckelisuck .. *Glad gubbe, vägrar ju göra sådana på bloggen*

ytterliggare en dag (dock näst sista!!)

innan jag åker till U S A ! < 3 Ja, jag längtar. Men nu ska jag dra mig mot skolan för att skriva klart min matteinlämning, usch och fy. Den är nästan klar, nästan. Jaja.

efter att ha..

roat mig med facebook ett bra tag. (och suttit och tänk på lyckliga minnen från idag) så tänkte jag krypa till sängs. Läsa en bra bok och njuta av att jag bara behöver gå upp två (!!) dagar till innan det är dags för mig att smita iväg till andra sidan av världen .. godnatt på er underbara människor. kan ni hålla tummarna för mig?

har börjat sprida min bloggadress..

Eftersom jag strax reser, ÅH VAD JAG LÄNGTAR! Idag har jag faktiskt varit och tagit ett Hba1c, och jag hade sjunkit med 0.3 vilket är mycket med tanke på att det bara var en vecka sedan jag var där! :) Stolt, nu fan ska det hända grejer här!!
Förutom att spendera lite dötid på sjukhuset, som faktiskt var mycket roligare denna gången med tanke på att fina Sara var med mig, så fikade jag även med denna fina människa. Saffransmuffins och varm choklad med vispgrädde. 42 jäkla kronor gick det på! Kulzenska ruiner mig, lär bli lika dyrt imorgon.. Om jag inte bestämmer mig för att spendera mina pengar lite bättre.. Hmm, men vad är bättre än Kulzénska? Imorgon blir det fika med Anna med, massa fika i veckan. Men för att citera bästa vännen "Fika är gott" eller hur?
annars inhandlades världens finaste örhängen på Indiska (Indiska är en av de bästa affärerna jag vet..) mycket tack vare lite tjat från Sara där haha, men nu har jag underbara örhängen till jul!

Nationella..

Var så över för den här gången (nästan, de muntliga också men det är ju en piece of cake! *peppar, peppar*) Blev eldsen över att det inte avr något tema, blev djupt besviken. Inget Kina som förra gången, illa. Annars är jag hyfsat nöjd över mitt resultat. Då jag till och med fixade uppgiften som kändes omöjlig först! *skryta, skryta* Nu ska jag bara bli klar med matteinlämningen med! Sen så bär det av mot äventyr på andra sidan där borta, jag längtar. Hur ska jag överleva ytterliggare 4 dagar? Omöjligt, går inte. (Jag faller död ner haha) Känn min trötthet efter provet....


ojojoj.

Nu är det bara ... 7 dagar kvar!! WIE! Lycka, glädje, euforisk, gAh! (euforisk=uppspelt osv, ni har ju synonymerna före..xD) Idag rodde jag annars hem ett rätt så säkert MVG i tyska (om jag fortsätter som jag gör) .. tummen upp på den! Kul tävling i tyskan idag för övrigt, Linda är för bra.
Nu ska här spelas fantastiska Robot Unicorn Attack, förlåt. jag är beroende.

Utbytesår..

Åh, jag vill verkligen åka. Men är jag stark nig att göra det? Inte vet jag, men jag VILL. Fast kommer ju inte bli av ändå haha, men hade ju varit kul om ..

DEAR LITTLE FRIEND.

Eller DLF. Åh, haha. För underbar stund i Narnia när Lucy fäller den kommentaren, och så störtskön som den där lilla dvärgen är. Orkar faktiskt inte gå i skolan en vecka till, orkar ni med mig? Nja.. Skulle inte tro det va? Men snart slipper ni mig iaf! :)

varning, varning!

Hmm, ibland blir man lite ledsen utan att egentligen behöva bli det. Ibland blir man det efter att dra slutsatser som kanske inte ens stämmer. Jag drog just en sån slutsats, kände mig lite utanför. Åh, varför det egentligen? Jag menar, det är ju inte direkt som att jag inte har människor att umgås med. Varför måste jag alltid känna att jag måste bli tillfrågad om allting hela tiden? Människor hatar mig väl inte bara för att jag inte alltid får vara med? Nä, troligen inte. Hmm. Som sagt, förlåt för detta lite halvdeprimerande 3:a advents inlägg.  Ibland känns det bara som att jag är.. Bortkopplad från alla andra? Men kanske med en fot inne, för visst får jag vara med, bara inte hela tiden. Jaja, gud vad depressed det här blev!
Nu ska jag hjälpa min mamma med en mentorskamp hon ska ha på sin skola, musikfrågor är det då talan om. Några ideér?

Sådär!

Lite nytt i designen haha, inget avancerat. Bara gjort den lite mer julig. Vad tycker ni? Vad är bra/dåligt? Orkade som sagt inte lägga ner flera timmar på en helt ny så fixade bara till det väsentliga. Men feel free to comment on the design! Här nedanför kan ni jämföra de saker jag ändrat (förutom färgerna då, lite svårt att visa två färger på bakgrunden till rubriken t.ex.)
...
ggg
Lite små bilder, men det får funka. (Ni kan trycka på bilderna för att få dem större!) Där är iaf headern före och efter. Detta är ändrat;
Färgen på texten "Taggar" är bytt
Satt in två små julkulor.
Målat dit en massa snö på bokstäverna, kulorna och "marken"
,,,,
dfgdfg
(Även här kan ni trycka på bilderna för att få dem större)
Lite fler förändringar här.
Den gamla var ju väldigt enkel och utan direkt avancerade grejer i haha. Men detta är iaf gjort;
Lagt dit en liten tomte.
Texten "Ho, Ho, Ho Merry Christmas" är ny.
Färgen är ändrad.
Målat dit lite stjärnor av olika slag.
Så, kom nu gärna med kritik! Både positiv och negativ sådan.
Nu blir det glögg!

tralalalala.

Jag är lite glad, känns som att jag har jullov... Vilket jag ju också har snart! MYS på den! Annars har jag en liten kattkorv vid mina fötter, ja en sån där söt tjock katt som rullar ihop sig och spinner. Han är min bebis, det bara är så.

Ja, grattis Jay eller vad säger man?

Fast jag höll på Minnah då. Och eftersom jag höll på henne var det faktiskt bättre att hon kom 2:a, jag menar. hur många idoler som hamnar på första plats hör man egentligen om? Vad hände emd första vinaren Daniel? Vad hände med förra årets Erik Grönwall? Eller Kevin Borg? Hmm, ja. Inte är de 1:orna som har kommit längst.

i väntans tider..

Snart befinner jag mig på andra sidan jorden och gör blogguppdateringar, glöm inte att följa med på bloggen då! Ska kanske försöka hinna med att göra en liten julig bloggdesign i helgen också? Skulle ju vara mys förstås när jag inte har några läxor att göra. V Ä N T A . Nu backar vi här några rader. HAR JAG INGA LÄXOR ATT GÖRA TILLS NÄSTA VECKA?! Ehm, bortsett från matteinlämningen så har jag nog inte det. Herrehud, haha. DET var bågot nytt det! Vox var för övrigt kul, grymt trött bara. Så orkade inte riktigt hänga med fullt ut, och sedan gör ju rösten vad den vill med haha. Jag skojar inte när det låter som att jag är i målbrottet haha, igår kunde jag inte styra rösten alls när jag sjöng. Men idag gick det iaf lite bättre.

Men nu ska jag snart göra lite glögg (alkoholfri sådan, jag är nykterist!) och mysa ner mig framför TV'n och spela lite sånt där beroendeframkallande spel på facebook. Läsa bloggar och njuta av att det snart är jul och att jag snart befinner mig på ett helt annat ställe på jorden.

Kram på er där ute i vinterkylan!

RSS 2.0