TVÅ VECKOR.

Har fullt upp med livet. Eller som det i mitt fall har varit de senaste veckorna: Skolan. Det är studier, studier, studier, studier och, ja, tro det eller ej: lite mer studier.

Men det är helt okej för idag är det exakt TVÅ VECKOR tills jag tar studenten! Den personen som kan förklara vart tiden tog vägen är välkommen in i mitt liv. Jag kan knappt fatta att det har gått så fort. Förhoppningsvis återkommer jag med mer regelbundna uppdateringar i sommar, men vem vet, jag lär vara lika upptagen med livet då. Puss och kram!

Att säga upp sig från ett jobb.

Detta kan bara förklaras med ett enda ord: Lycka. Det känns så himla skönt (även om jag fasar för att få tillbaka ett svar på det jag just skickade). De har behandlat mig som skit, som att jag inte är värd någonting och nu slipper jag det och det känns så fantastiskt bra! Nu stryker jag telefonnummer ur telefonen, jobbet från CV:t och glömmer bort att jag överhuvudtaget har jobbat där. Fantastiskt är vad det är. UNDERBART. ÄNTLIGEN!

Den första maj 2013 eller, om man så vill, en helt perfekt dag.

Idag har varit en sådan underbart bra dag (även om jag inte ens ägnade hälften så mycket tid som jag borde ha gjort till mina läxor (här skulle #yolo passa bra eftersom det är så himla yolo, MEN, jag är alldeles för cool för sådana uttryck, så det så! (Parentes inom parantesen som nu blev trippelparantes #confusing #inception #yolo (hehe))))

Även om jag, som sagt, bara hunnit med att läsa ut The Help (LÄS DEN!) och sedan skriva en sida om denna SAMT konstatera att detta fysikprov kanske faktiskt inte verkar vara så hemskt som jag befarar, har jag även spenderat kvalitetstid med vänner. Efter lite diskuterande kom Emelie, Simon och Niklas faktiskt hit, till lilla mig, och vi köpte fika och åkte ner och satte oss på stranden vid Fulvik (mot sitt namn är det faktiskt jättefint dör) och hade det allmänt mysigt. Efter detta åkte vi hem till mig, spelade spel och umgicks. Och jag mådde bara så bra av detta. Tänk vad vänner kan göra mycket.

Så, vad har jag mer gjort sedan jag kom hem från islandet (förlåt, den där sista resdagen kommer nog inte dyka upp MEN den var ungefär lika rolig som en resdag brukar vara)? Jo, jag har tagit det lugnt, pluggat, FÅTT JOBB och klippt mig. Så numera är jag alltså en semestervikarie inom hemtjänsten med ungefär 15 cm mindre- och några nyanser blondare hår. Jag känner mig fräsch och oerhört redo för sommaren, herregud! Jag tar faktiskt studenten om 42 dagar!

Dessutom kan jag inte låta bli att tänka på var jag kommer att vara om ett halvår, eller att jag kommer att spendera dagar i Fulvik i sommar. Åh, svenska sommar, vad du är välkommen!


RSS 2.0