Allt jag skulle vilja göra.

Vill visa dig min värld. Hur jag lever, vad jag gör. Vill visa allt jag har att ge till dig. Till omgivningen. Till alla. Vill visa hur mycket jag bryr mig, vad jag älskar, vad jag gör en vanlig lördag. Vill sitta uppkurad och titta ut på omgivningen med en kopp te. Vill ha dig där. Då. Vill visa dig mitt sommarparadis. Hur jag växte upp. Var jag sprang. Cyklade. Skrattade. Vill visa dig solnedgångar och stränder. Vill visa dig allt som är mitt, som är jag. Vill visa dig min dåtid, min framtid och mitt nu. Vill ta dig med på en färd genom mig, mitt liv, mitt allt. Vill färdas i din värld. I din omgivning, i din famn. Vill veta mer. Lyssna. Höra. Berätta. Prata. Se hur ord formas och lämnar dina läppar innan de når mina öron. Vill visa allt. Vill veta allt. Vill ha mer. Vill se världen.

Det där med produktivitet.

Efter veckor av ständigt producerande gick min producering ner till samma nivå som en stens idag. Jag gör absolut ingenting. Tog ut min tredje sjukskrivna dag. För gymnasiet. Och försöker få inspiration och ork att infinna sig. Det gör den inte. Får göra saker i etapper. Vakna. Vila. Göra frukost. Vila. Äta frukost. Gå och lägga mig. Ska jag plugga? Vila. Ta upp böckerna. Vila. Skaka på huvudet åt tanken på att plugga. Vila. Gå ner för att plocka iordning disken. Vila. Och ungefär där befinner jag mig just nu. Så en film och ett prov missat, och så får det väl vara ibland. Men nu så ska jag vila igen. För jag har ju faktiskt skrivit det här. Orkar knappt sitta upp. Vad är det för fel på mig?


Med en uppdateringsnivå på noll och en halv.

Ursäktar den dåliga uppdateringen med allt och inget som händer just nu. Projektarbete, skola, kör, vänner, utgångar och att samtidigt hinna med sig själv mitt upp i allt detta tar tid. Att sätta sig ner för att skriva ett inlägg är kanske därför inte prioritet ett. Men snart kanske det kommer ett behov av att skriva av sig, vem vet? Tills dess försöker jag titta in och göra små korta blogginlägg om ingenting. Ungefär som det här.


Warm bodies.

Igår, mitt på dagen och innan jobbet, var jag hos världens finaste Emilie. Vi spelade spel, pratade och åt mat. Och efter ett tag kom Emilies mamma hem och började prata om en film som ska ha premiär den 1 februari 2013. Vi tittade på trailern och jag fick, någonstans långt där inne, en gnutta hopp. Åh. Ja. Twilight och the Hunger Games i ny tappning! Typ. Denna gång handlar det om Zombies. Och ja, jag blev VÄLDIGT intresserad. Så intresserad att jag genast sprang hem och beställde boken. Så nu väntar jag otåligt. Annars kan ni ju alltid kika på trailer på IMDB. Warm Bodies var namnet. Jag är super excited.


Att jobba natt.

För er som inte vet så har ju jag faktiskt gått från fattig student med studiebidrag till lite mindre fattig student med helgjobb. Närmare bestämt så jobbar jag natt i garderoben på Harrys.

Det är stressigt och varmt och när klockan börjar närma sig tre springer vi omkring som yra hönor medan galgarna flyger hej vilt. Men det är ändå kul på något sätt, lite extra pengar och när man ligger i sängen vid fyra på morgonen så känns det bra. Och en bonus är ju att man aldrig har så bra självförtroende som när man står där och jobbar. Komplimangerna haglar. Och det är skoj skoj skoj. Visserligen av fulla människor men de är så söta att man blir glad ändå.

Igår var det dessutom Halloween så det kom in en drös utklädda människor. Allt från Captain Jack Sparrow till Homer och även pingviner dök upp. Ett antal skratt blev det.

Nu ska jag fixa till mig för att senare gå och lyssna på domkyrkokören. Underbart.


RSS 2.0