kulturskolan.

Har just varit på kulturskolans avslutning. Det var trevligt, och det var mycket duktiga elever också! Mest var vi ju där (Sara, Saras bror och jag) för att kika på Joanna. Men när trevliga människor dyker upp såsom Amanda och Nathalie. Ja, då kan man ju inte annat än att gå fram och berätta hur fantastiska dem är.
_
En annan sak jag kan tala om, eller lägga till (det beror på hur man ser saken), är om brännbollen idag. Bengan sökte fyra friviligga (tack och lov att jag inte anmälda mig) och sedan sade han åt dessa att de skulle leta efter koner i skogen. Nu tänker säkert ni att, "vadå då?". Jo och visst, de kom ju ut med sina ketchupflaskor och tomma pringlesburkar. Men innan de gjorde detta var allt jag kunde tänka "Har Bengan gömt konerna i skogen?" Det här var mycket svårt för mig att förstå, men jag accepterade helt enkelt tanken på fyra små röda koner som han gömt där någonstans. Hur dum får man vara? Men ni vet ju hurdan jag är.

två frivarv senare.

Dagen har varit. Bra. Ja, det är nog ett ord som kan beskriva det rätt bra tror jag. Höjdpunkten var idrotten. Haha, hur ofta säger jag det? Men så var det iaf. För vi spelade brännboll, och jag gjorde två frivarv. Två. Och med ett tredje på väg då jag skulle hunnit om jag satsat på en gång istället för att mesa mig och med ett fjärde då jag helt enkelt inte trodde att den skulle gå långt och började springa vid helt fel tillfälle. Men det är två och kunde ha blivit fyra. Ska vi nämna att vi klassade ut det andra laget? 56-92 tror jag att poängen blev. Ganska snyggt jobbat!
_
Och medan detta händer passar jag på att njuta av den mest fantastiska sak. Coldplay släpper ny låt på fredag.
Every Teardrop Is A Waterfall
Every teardrop is a waterfall. HUR fin titel?!

intensiv dag!

idag har jag;
- åkt från öland
- varit på läkarbesök
- hållt ett hyllningstal till farmor
- varit på dämmet vid sjukhuset och letat efter småkryp
- träffat sara&madeleine på stan
- hängt med dessa och ätit glass.
- hängt med sara innan körträffen
- fotograferat bilder med kören
- varit på thai silk med kören
- kommit hem.
Intensiv dag, men så trevlig! Eftersom att jag vet att vi strax får massa bilder på kören så dyker de upp här om jag hinner och orkar innan jag stupar i säng.

intensiv dag!

idag har jag;
- åkt från öland
- varit på läkarbesök
- hållt ett hyllningstal till farmor
- varit på dämmet vid sjukhuset och letat efter småkryp
- träffat sara&madeleine på stan
- hängt med dessa och ätit glass.
- hängt med sara innan körträffen
- fotograferat bilder med kören
- varit på thai silk med kören
- kommit hem.
Intensiv dag, men så trevlig! Eftersom att jag vet att vi strax får massa bilder på kören så dyker de upp här om jag hinner och orkar innan jag stupar i säng.

...

dfdf
Har jag någon gång nämnt att jag har världens mest fantastiska kompisar? Ni är en ganska udda samling människor. Men det är också därför jag älskar er! Massa kärlek till er såhär på morgonen, bara för att ni är de mest fantastiska människorna jag vet om!
dfgdfg

sweet dreams.

Nu säger jag godnatt innan vi taggar inför en väldigt skön vecka! 3 dagar. Ett hyllningstal, en exkursion och ett spanska-prov. Det känns.. skönt. Inte alls mycket att göra. Så, söta drömamr allihopa. Det är ni värda! kram på er!

funderar på..

att sticka till Marysville, WA, USA hela sommaren och skita i sommarlov och jobb. Känns mycket mer värt, frågan är bara vem som ska betala biljetten?

småkikade lite..

Har just tittat igenom lite bilder på facebook från när spanjorerna besökte vår skola i januari.. Och blev så grymt sugen på att också få göra ett utbyte! Hoppas, hoppas, hoppas (!!) att jag får chansen att göra det, även om min spanska typ suger och jag bara kan säga saker som "Hola chicha bonita" (En fras jag har en förmåga att upprepa ganska mycket, och för er icke spansktalande människor så betyder det i princip Hej vackra flicka.) eller "Qué tal?" så vill jag så gärna få göra det här utbytet. För jag tror verkligen att det kan förbättra min spanska väldigt mycket. Speciellt eftersom man i princip tvingas att prata spanska och engelska hela tiden eftersom vår spanska suger och deras engelska nästan är ännu värre (om nu det är möjligt). Så, när vi ändå pratar om Spanien kan jag ju nämna att jag måste sätta MVG på veckans nästkommande spanskaprov, det blri nog great. Men ska faktiskt vila idag, inget plugg på lördagar! Abrazos!

Åhå, snart är det sommarlov!

Och det vet jag eftersom;
- Jag precis avslutat sista hela veckan i 1:an på gymnasiet.
- Jag bara har 10 skoldagar kvar, inklusive avslutningsdagen
- Det är riktigt, superduperfint väder ute.
- Sommarplågan kommer bli Veronica Maggios, Jag kommer.
- Coldplay närmar sig (WI!)
- Jag är superlycklig över att höra amerikanska backpackers på stan.
- Studenterna springer runt i stan (åtminstone snart)
- För att ni inte kollar in här lika ofta som på vinterhalvåret.
Puss på er!

chocktillstånd?

Jag hamnade i chocktillstånd idag på matten. Jag fick.. MVG på Matte B nationella? Ni vet det där som gick käpprätt åt helvete. Det fick jag MVG på, fråga mig inte ens hur. Men är jag lycklig? OM jag är! TACK gud. Typ.

louises och mina konversationer på msn..

Ja, vi har väl.. inte ett helt normalt förhållande kanske för såhär kan det gå till;
Louise: hej
Amanda: hej på dig sture
Louise: tja bertil
Amanda:
trevligt att träffas såhär på gamla dar.
ska vi ta oss en öl i parken kanske?
Louise: eller hur, trevligt värre! en öl skulle sitta fint, på det vanliga stället då?
Amanda: precis, vid bänken i parken bredvid ålderdomshemmet?
Louise: perfekt! vill du dra till systemet eller ska jag göra det?
Amanda: vi kan väl dra båda två?
ska bara hämta rulatorn först.
och ciggen, måste förfan ha min marlboro!
Louise: båda två låter bra! cigg är terapi för själen! och jag får fan inte glömma glasögonen...
Amanda: men vad ska en gammal man med solglasögon till? Ungdomsfasoner!
Louise: menar mina läsglasögon! måste ju ta rätt öl liksom... inget billigt skit här inte, kvalité på ölen ska det vara!
Amanda: just fan, kommer du ihåg sture. när vi fick den där skiten av det där patrasket till ulla? Här ska fan inte gå att lura två gamla stötar!
Louise: ja, usch, det svider i själen än... brukar drömma mardrömmar om det på nätterna, tror det var det värsta som har hänt mig! lura på oss sån skitöl, vad är det för fasoner!? nej, två gamla stötar som oss kan man inte lura två gånger!
To be continued..

Fullständigt normalt. eller hur?


trevligt att träffas såhär på gamla dar.
ska vi ta oss en öl i parken kanske?

läxor.

Åhoj. Vilken överraskning. Gör jag läxor? Hmm. En redovisning som ska göras imorgon om kattugglan, vi får helt enkelt se var det slutar.
Idag har jag besökt en bank. Närmare bestämt Swedbank. Vi (Dvs, Lisa, Freija och jag) öppnade ett litet klasskonto som vi ska sätta in pengar på. En av de sista meningarna kvinnan säger är (troligen skulle vi inte ha hört det) "ni är så söta" Är det positivt eller negativt? Inte vet jag, men hon var också söt som gjorde allt för att hjälpa oss så det jämnar väl ut sig.
Efter det så.. ja, umgicks jag faktiskt med en sån där fin människa man nästan aldrig träffar. Vi shoppade (hon shoppade och jag köpte nödvändigheter i form av underkläder) och det avr sådär riktigt trevligt. Tack för det! Men nu blir det mer plugg, bara en månad kvar att kämpa på nu!

pirates of the.. caribbean!

Åh, såg den i 3D idag med världens bästa Louise, och den var.. faktiskt väldigt bra. Mycket bättre än 3:an! Sedan ahr jag fortfarande mina funderingar över vart snyggingen tog vägen med sjöjungfrun? Hallå! Dog han?! Blev han en av dem?! Blir helt galen här borta ju.. Suck, jaja. Imorgon; Skola. Tagga nu.. Eller?

vet ni vad jag känner för?

att krypa er någonstans långt under jorden och helst glömma allt. Hmm, måste sluta vara så himla bipolär. Fixar inte de här humörssvängningarna.. Men problemet med mig är väl att när jag blir ledsen av något (i det här fallet att jag verkligen, verkligen inte vill flytta) så börjar jag gärna tycka synd om mig själv, och sedan sitter jag där. Och tycker syndom mig själv, för allt annat som jag tycker är skit. Och så försöker jag rycka upp mig.. Och det gör jag, det gör jag alltid. Men det är rätt skönt att kunna ösa över allting på någon annan, och i de flesta fall så blir det bloggen. Därför låter jag nog ofta.. väldigt mycket mer .. Ja, negativ och ledsen på bloggen än vad jag egentligen är. För egentligen är jag en ganska glad person, men med mycket ja, otacksamhet. För otacksam, det är jag. Det finns så många som har det så mycket värre.. Och varför har jag då rätt att gnälla över att jag måste flytta från Öland? Eller mitt utseende? Eller det faktumet att jag inte har någon pojkvän? Precis, jag har inte den rätten. Så ciao då.

Vet ni vad?

Solen lyser ute, allt är härligt sommrigt och jag tänker inte tillbringa en sekund mer vid den här datorn. Det ser jag att ni inte heller gör, besöksantalet har alltid varit något lägre under de senaste dagarna. MFörhoppningsvis är det solen, annars är det väl jag som tråkar ut er. Ha en superdag ute i solen nu och NJUT av att sommaren är här!

RSS 2.0