Åh, vilken fin tjejkväll det har varit.

Är super väldigt jättetrött dock, men en sådan fantastisk kväll med de absolut bästa!

I väntan på bättre tider.

Dagen har varit minst sagt lång. Hade min första fysiklektion idag, var faktiskt riktigt roligt. Massa uppgifter som skulle lösas t.ex. följande fråga; Hur många böcker läser man under sin livstid? Var lite kul att räkna på... Sedan har det varit miljoner andra olika saker också. Men snart är det dags för kören, underbart. Bästa timmarna på veckan. Kram på er!

Medan jag tittar på och hoppas, så försvinner du lika fort igen.

Nejmen goddag, som sagt. Varför skrev jag förra inlägget? Ja, man ska alltid avreagera sig själv lite. Bloggen är perfekt (det är mindre perfekt att ni får se mina dåliga sidor...) Men; en positiv sak som hände igår var ju faktiskt spa't! Så fantastiskt, helt jätte underbart. Ska väl förhoppningsvis besökas snart igen (om det nu bara inte hade varit så fruktansvärt dyrt!) Men vad har vi mer gjort idag? Förutom skolan då, så lyckades jag att inte bara äta min egen portion till lunch utan även halva Filles. Snyggt jobbat, jag var extremt hungrig. Åkt fram och tillbaka till Borgholm för sånglektion och, ja. Inte så mycket mer. Nu kommer maten så jag ska snabbt gå!

Varför måste jag vara jag?

Och så föll jag. Igen. Och blev sårad. Djupt. Har suttit här och gråtit en skvätt nu, var säkert en hel del som satte igång det. Att jag saknat gamla klassen mer än jag trodde, att massagen släppte lös en massa? Men tårarna bara rinner, jag tycker verkligen inte om mig själv. Men vad ska jag göra? Jag är ju ändå fast här, och kanske om 70 år eller i ett annat liv, kommer jag hitta någon som uppskattar mig för den jag är. Kram på er, ignorera det gär inlägget. Bloggen är bara för bra att skriva av sig på ibland.

Allt om gårdagen.

Gårdagen var fantastisk, jätteunderbar. Först och främst då retoriken, och det är klart att väldigt få ämnen är roliga i skolan men denna kurs verkar helt enkelt intressant. Plus att man får prata mycket, och ni som känner mig, ja ni vet hur mycket jag ska prata hela tiden (även om jag försöker vara en god lyssnar också). Efter skolan träffade jag fina Emmi, vi gick och köpte varsin liten munk på munk&muffin och sedan blev det tedrickande, visande av lägenhet och intervju för den fantastiska idén PUSH (länk hittar ni till höger!) Sedan mötte jag upp Anna, vi handlade mat och sedan hämta Maria vid bussen. Äta mat, helt spontant rusa ner till bussen för att ta denna till Maxi. Träffa fantastiska 9A för bowling (som jag för övrigt vann!! Var den enda över 300 poäng på en timme, tjoho!) hade otroligt roligt på Maxi, gick och lämnade av Anna. Hade gympapass med Maria klockan tio på kvällen, börja städa vid halv elva, säga hejdå till en Tomas och sedan ligga och mysa och prata i sängarna innan vi stupade vid en sådär tolv. Finns några få bokstäver som kan beskriva det;
F A N T A ST I S K T

i brist på bättre rubrik.

Maria har precis åkt och gårdagen var toppen, mer bloggning blir det säkert senare idag! So long...

One time I looked at the sky, and for a second I thought that I saw you.

Idag åkte jag till Kalmar, lyssnades på min gröna Ipod full laddad med musik som jag tycker är fin. Väl framme mötte jag upp Lisa och sedermera Kajsa och vi planerade den här veckans idrottsuppvärmning. Det blir nog helt okej ska ni se.
Efter att i fyra timmar fixat detta mötte jag upp Anna, vilket var mer än fantastiskt. Vi vandrade omkring utan tanke och hamnade på olika ställen, det var riktigt trevligt. Det pratades om mycket, tack för en fin kväll och eftermiddag Anna! Men nu sitter jag här, lite lätt avdankad och funderar på att sätta mig med mitt täcke och se på I, Robot som ska sändas på TV4 om 8 minuter.. Det låter rätt mysigt, det enda är att de har en reklampaus mitt i. Vilket är mer än irriterande... Men, tills nästa gång. So long!

"Vår busschaufför, vår busschaufför"

Om exakt 24 minuter (rättning, 23 minuter) ska jag åka med KLT's 106 för att ta mig in till Kalmar och påbörja ytterliggare en vecka. Det känns .. både bra och dåligt. Bra för att den här veckan innehåller så mycket roliga grejer mindre bra för att, ja tidiga mornar och skola kanske inte känns allt för lockande?
Så vad är på gång den här veckan? Haha ja, den här veckan blir det en massa Åkerbo och 9A. Imorgon klockan 19.00 så blir det bowling med gamla klassen, fantastiskt roligt! Fast innan dess ska jag träffa fina Emmi, vilket också ska bli sådär fantastiskt überroligt. På tisdag ska min julklapp användas upp för då blir det 50 min massage (Gud, jag dör lite inombords redan), bubbelbad, fruktätande och lite kvalitetstid med min mamma. Onsdag och Torsdag vankas det sång och på Fredag så är det äntligen dags för oss alla fyra att träffas! Julklappshelgen väntar och, jag tror inte att vi träffats allihopa sedan.. Innan vi slutade 9:an? *Glad gubbe*
Förövrigt passar jag på att skryta lite grand om min bloggdesign, det är galet hur nöjd jag är haha.
...
9A, Åkerboskolan, 2009/2010 - Vi var bäst.

Veckans bild: Förbi och igenom

Först tänkte jag dra en liten introduktion till vad detta faktiskt är; Eftersom jag vill ha något återkommande att hela tiden blogga om så tänkte jag även dela med mig av olika saker. I detta fallet rör det sig om ett fotografi som jag någon gång sedan jag fick min systemkamera fotograferat. Tanken är att förklara vad bilden är, ge tips och ideér till er om vad man kan fota och hur man kan tänka utanför ramen. Det är även ett sätt att på sätt och vi följa min foto utveckling.
Jag tänkte börja det hela med ett fotografi som togs den 26/9 2009. Det var på höst och hunddagarna på Stall Ninni Svensson under skördefesten på Öland.
Veckans foto.
Information annars då, som ni säkert ser är detta taget under en dressyr-uppvisning. Tanken var på sätt och vis fånga ett annat perspektiv än det traditionella. Bilden fotograferades i svartvitt från början och jag använde mitt telezoom objektiv till detta fotografi; Sigma 70-300 mm. f. 2,8.
Har ni tankar eller frågor kring detta fotografi är det bara att lämna en kommentar.

Sådär!

Nu så, nu är nya designen uppe. Finns lite små grejer kvar att fixa med underkategorierna men det här får duga så länge. är det något som ser konstigt ut kan ni väl säga till? Annars undrar jag självklart om ni föredrar denna framför de andra jag har haft? Det känns som att jag börjar förstå mig på kodningen mer men jag vet inte.. Det krävs en hel del pillande! Vill ni ha någon design får ni jättegärna säga till, det är gryt kul att göra. Det enda är ju då att jag ska ha tid med, men lördagar brukar jag kunna fixa det på!
-
Här är den första jag hade;
-
asdasd
-
Den andra:
-
ggg
-
Den tredje:
-
lll
-
Och nu har jag alltså denna! (Alla bilder går förresten att få i större format om ni trycker upp dem) Vilken föredrar ni? Jag tyckte om den andra jag hade, men gillar nog nästan helheten i den här mer.. Men jag vet inte. Som sagt, kommentarer tack!

Designen är på gång!

Just nu är designen på gång, nästan färdig nu!

På Öland!

Ja, och ahr väl precis börjat vakna till. Och vet ni vad jag tänkte försöka jobba ihop idag? En ny bloggdesign. Tänkte att det kunde vara dags att byta ut den gamla haha. Vi får väl se vad som händer under dagen!

intervjuad av sveriges radio haha!

Ja det blev jag idag, inne på stagg. Hmm, kände mig som en liten förrädare där.. Men, CIS är ju då bäst. Ändå. Trots allt. Men ärligt talat så orkar inte jag mer just nu för jag är hungrig. jag ska ta mig en blodapelsin. godnatt.

sovmorgon!

Sitter just nu i soffan och njuter av att jag inte behöver infinna mig i skolan för lektion förrän 12.15 idag. Tänka sig så skönt livet kan vara ibland, annars är jag småirriterad på mitt kära internet som vägrar ladda, suck. Antar att det alltid är något i livet som ska gnaga lite där i kanten.
Har även börjat fundera på vad som skulle hänt om jag hade bott kvar i Göteborg, åh vad jag hade älskat det... Det känns som att livet hade varit hundra gånger roligare än vad det är nu, att jag hade känt så mycket mer människor. Att jag hade kunnat ta mig runt i en stad och sedan hem utan att ha behövt flytta eller vänta på bussar i femhundraelva år. Samtidigt vet jag ju att jag antagligen inte hade varit samma person, men ändå. Just nu tycker jag verkligen inte att det här livet är toppen jämfört med det jag kunde haft. På Sveriges framsida. Jag vill tillbaka hem. Jag vet att det är svårt att fatta att jag faktiskt kallar Göteborg för ett slags hemma, jag känner ju knappt till staden. Men jag vill så gärna bo där, få bo hemma. Och inte när jag är 25 eller 20. Utan nu, när jag fortfarande lever på mammas och pappas pengar och är under 18, det är NU jag vill bo hemma.

Trött..

Dagen har varit fin, full av skratt, subway, svenska, diskuterande av var man ska plugga i framtiden, asatron, biljard, drickande en liten bit chocklad, gå å biblioteket och njuta av att ha så mycket böcker att välja på, lyssna på cosmic love, sakna, njuta av fågelkvitter, prata, undra, titta, spanska, känna ett sånt där sug inför en uppgift du gillar, låna kungakrona, försöka komma in i klassen, titta på facebook, vilja bli läkare, veta att veckan snart är slut, kör imorgon, vara hos fina sara på fredag.
-
Alla dessa små ting har gjort min dag bra, på något sätt känns det som att jag börjar umgås med människor som bryr sig. Bryr sig om mig, och hur jag känner. Eller så har det bara varit en bra dag, där jag har fått betyda något. Där jag, en helt obetydlig människa, har betytt något. Förhoppningsvis har jag även gjort något för att göra andras dag bra, kanske inte. Men jag försöker. Åh. En bra dag, gud vad jag är glad att jag haft en sådan.
-
Snart sa jag baka bröd, ett snabbt och enkelt bröd. För jag känner att det skulle bli så gott till den soppan mamma och jag ska äta idag. Sedan drömmer jag vidare om att bli läkare, vet ni hur galet gärna jag vill det? Pappa tror dock att jag ska bli jurist, men i så fall har jag ju valt totalt fel linje. Jag ska bli läkare, på ett eller annat sätt...
-
Tack för idag vackra människor, ta hand om er.

RSS 2.0