tro det eller ej...

Tror faktiskt att matteprovet gick bra! :) Tjoho! Annars gick ju min biologiinlämning åt helvete menmen, som min lärare uttryckte det. Ja jag var nog lite väl hård på den där bedömningen. Jo tack, det var väl det jag sa? Hon gillade mig inte. Förut nu tror jag faktiskt att hon tycker att jag är helt okej... Hmm! snart kör. Har tvingat med simon haha, återstår att se hur det slutar (;

matteprov oh nooo..

Haha, varför ska det alltid vara så svårt att komma på rubriker? .. Hmm, i a f. (Fin särskrivning) så har jag ju matteprov om ja lite mindre än en timme. Tjoho. Det här kommer att gå åt helvete, jag bara vet det. Men låt oss hoppas på ett hmmm.. VG ja det tycker jag låter fint. Annars blir det naturkunskap/biologi och kemi idag. Ja, lär bli en seg dag helt enkelt, menmen. Jag får väl överleva. Sen kör och friskis på det! :) Skojskoj. Och imorgon bär det av hem till Öland. Fyy vad tråkigt att vara ensam där. Det är faktiskt värre än att vara ensam i Kalmar.

lääxor (som vanligt, känns som att det är det enda jag skriver om...)

Feeling looonely. Haha nejdå. Har just avslutat med att skriva om Grupp 1,2,13,14,15,16,17 och 18 i periodiska systemet. Tack Felicia för påminelsen. Jag hade glömt det utan dig! :) Nu ska jag nog överlåta mig själv till japanska... och sedan matte (usch och fy, vi har matteprov imorgon. det kommer gå uuuussseeelt). Och sedan yoga med bästa emma, som för övrigt är underbar. Puss på er!<3

hard work, work ^^

Håltimme=skönt. Vad som är mindre skönt är tyskaprovet som ska inledas om.. 24 minuter, suck. Det får mig att inse att jag nog borde dra mig mot skolan igen. Förhoppningsvis blåser jag inte bort, varför ska det vara sånt skitväder?

uppehåll.

men har egentligen inte haft någonting att skriva om, är lite små depressed men det löser sig. nu ska jag tillbringa kvällen med mamma min, kommer sakna henne den följande veckan ... <3

orienteringsdag med CIS, tjoho!

Det gick åt helvete, bokstavligen haha xD Visserligen kammade jag hem ett VG (det var kravet för mig själv) men åh andra sidan var jag typ 8o poäng från MVG. Suck. (G gräns: 60-70 poäng. VG: Typ 180 MVG: 290) jag hade 210. Tror jag, han kan ha sagt 310, vilket jag hoppas på. För då fick jag ju MVG, tänker nog försöka intala mig det... Körde iaf sådana där jättehäftiga bipsaker. Det var kul.

Nu har jag iaf håltimme, eller håltimmar. För min tyska börjar ju inte förrän 15.30, vilket innebar jaa... lite drygt 3 timmar och 40 minuter. Trevligt.

låt inte tobleronetanten vinna!

det skulle innebära katastrof, men vad värre är. Hur kan ni rösta på SD? De har inte en enda utstuderad politisk tanke. Och den enda utstuderade tanken dem har suger, va fan. Ska vi kicka ut hela svenska folket eller? För just det ja, det är VÄLDIGT få som är "helsvenska". Vad innebär helsvensk förresten? .. Jag kommer då fan inte att vilja betrakta mig själv som det om vi ska börja förneka människor fristäder ifrån krig!

det går inte att förneka.

Jag saknar er alla i 9A, mer än ni kanske tror. Tro nu inte att jag inte gillar nya klassen, för det gör jag. Ni är fantastiska människor. Men 9A kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta, alltid. Det kan ingen eller ingenting ta bort, vi hade kärlek. Så var det bara, syskonkärlek, familjekärlek, kalla det vad ni vill. Men det var speciellt, det var det. Jag hoppas att ni alla har det bra, att vi ses snart och att ni inte glömmer mig.

gissa vad jag gör?

Tro det eller ej men jag... pluggar. helt otroligt. Borde fundera på mitt yrkesval igen. Men det lär väl bli roligare när jag gått ut om tre år och får hålla på med det  jag vill. Och ja visst, evolutionen ÄR intressant.. Kanske bara inte på en lördagsmorgon klockan 12.23. Men iaf, jag kämpar på. Förhoppningsvis blir jag klar om en timme eller så (de här frågorna var en hel del lättare än de förra) och då har jag faktiskt nästan hela lördagen att göra vad jag vill på. När jag gjort tyskaläxan då, för det är lika bra att göra den på en gång. Annars drömmer jag om en kväll i en soffa, med en varm famn och lite kärlek och film. Oh yes, sure. Där sprack den drömmen, för alla är vi inte lyckligt lottade.. (Hmpph, sofia ^^<33)

tagga utgång ikväll!! (:

Ja, vallen ikväll då, men först Vox Beata och lite småplock hemma. Blir ingen friskis idag, känns inte riktigt som att de hinns med.. vi kör hårt nästa vecka istället! Dagen har spenderats med.. ja... Skola? Fint. Eller inte.

världens gulligaste tyskalärare.

Det har vi. Jag lovar. För inte bjuder era tyskalärare på hembakta blåbärsmuffins? Nej jag skulle inte tro det! :) NkA/BiA arbetet är också inlämnat tjoho! Och en liten klänning till på torsdag är inköpt. Vilka ska gå? Annars fick vi sluta 16.20 idag eftersom vi var så duktiga och kom förra veckan (: Medan de som inte kom förra veckan fick gå till 16.45. Och snart blir det afrodans och friskis. Lär köra barfota, fick inget grepp förra veckan. Och mina skor som jag provat ut på Stadium har inte kommit in i svart ännu heller, suck. men de ska tydligen vara inne imorgon så får hämta dem på torsdag! :)

stefan holm som minister?

Okej. Nu går det för långt här va. Stefan Holm är föredetta höjdhoppare, okej? Mona för guds skull. I alla fall. Sitter för tillfället och är inne på min 8 timme med NkA/BiA arbetet. inte okej, men det börjar ta form. Inte för att jag tror att jag kommer få MVG på det, men med lite tur kanske det blir ett VG. Håll tummarna gott folk! Sitter för övrigt själv i lägenheten just nu, rätt skönt. Är dödstrött. Var ju uppe vid 8 imorse för att åka till domkyrkan och sjunga med Vox Beata. Det var kul, trots att jag kanske inte var så duktig. Canvas tavlan är uppe också, superfiiin! Bild kommer. Jag lovar. Nu funderar jag på att låta arbetet vila till imorgon, då ska biblioteket besökas. Behöver en del böcker för den sista finslipningen. Borde göra tyskaläxan också, sucksuck. VARFÖR valde jag nv? Jo just det ja. Jag är dum. Så var det.

äntligen här ...

Hemma på Öland igen. Men det blir tidig hemfärd imorgon pga. att jag ska infinna mig i Domkyrkan 9.45. Kulkul. Nu ska dagen spenderas åt min biologi/naturkunskap A läxa. Den måste bli klar idag. Jag orkar bara inte med den imorgon. Och dessutom, så har mina foton kommit. Det blev bättre än jag trodde. Bild kommer väl när de är uppsatta och jag har tid och ork att fotografera det.

chemistry!

Wow, jag lögger verkligen aldrig ut några foton så tänkte bjuda på några lite längre ner. Enjoy them! Vad har då dagen bestått av? .. träningsvärk. Lots of it too. Men det är så värt det. Annars hade vi en lektion på svenskan om antikens alla incester. Ja seriöst, de är incest rätt igenom. Spanskan var helt absolut toppen! Hade en spanjor vid namn Concha. Hon pratade bara spanska och ytterst lite engelska, helt fantastiskt.. Synd bara att vissa ska förstöra... Nu blir det genomläsning av kemin och sedan iväg och träffa viktor!

hsajdfhaksdhjghjgjh
en oseriös och en superseriös borde ju logiskt sett bli en perfect match,
vet dock inte riktigt om det blev det.

i'm watching Idol, wondering if i will try out for it in a couple of years...

Hemma nu. Hade ett helt megasuperduper pass på Friskis&Svettis. Afro, så bra. try it out! Lektionen i tyska var också bra, idag var vi artiga. Woher kommen Sie? Eller något sånt där. Men demokratidagen i skolan var också.. bra. Lite segt med alla partier, men det gav ändå en del. Föreläsningen från SVEA däremot var skitbra, den gav en hel del.

För tillfället tillbringar jag och min lealösa kropp en timme i soffan framför Idol. Gud vad alla ör duktiga i år? Hur ska man kunna välja ut en favorit? Men det ger sig nog.


RSS 2.0